29 iunie 2016

AMAL

Data nasterii: 12.06.2014

Talie: medie

Sex: Feminin

De curand am aflat povestea lui Amal. Aceasta ne-a fost povestita de o angajata a firmei, in care catelusa din povestea noastra spera ca va gasi omul care s-o ajute. Amal are in jur de 2 ani si a ajuns, indurerata si chinuita, in curtea fabricii de unde am ridicat-o, avand piciorul legat cu o sarma! Sansele ca ea sa-si fi prins piciorul singura intr-o sarma de pe strada erau destul de mici, avand in vedere ca nici pozitionarea si nici modul in care era stransa sarma nu aratau asta. Asa ca, Amal avea sa „multumesca” pentru destinul ei – amputarea unui picior in urma necrozei instalate – unui ….. sa incercam sa-i spunem om.

Din pacate, zilele trecute vestea pe care ne-a dat-o veterinarul, nu avea sa imbunatateasca situatia catelusei. Amal sufera de sarcom sticker, o forma de cancer, pentru care deja se afla sub tratament! Chiar si asa, este o catelusa nu doar extrem de blanda si supusa, ci si intelegatoare. Ea stie ca cei care o ingrijesc momentan, nu vor sa-i faca rau si ca fiecare vizita la doctor este menita sa o ajute, iar pentru asta le multumeste in fiecare zi, punandu-si capul pe mana lor. Avem toata increderea ca Amal isi va reveni, iar cand va veni momentul, ne-am dori sa-i fi gasit deja familia care s-o doreasca si s-o aprecieze asa cum se cuvine! Contact: 0741 188934
Daca doriti sa ajutati la acoperirea costurilor pentru tratamentul ei, puteti s-o faceti prin transfer bancar in contul Animal Life: IBAN: RO41RZBR0000060007805439 sau prin Pay Pal: office@animallife.ro Va multumim!

 

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.