Adoptă la distanță!

adopta-la-distanta
Dragi prieteni Animal Life,
Suntem siguri ca cunoasteti prea bine acel sentiment de a dori sa ajuti un animalut si de a nu avea aceasta posibilitate. Motivele sunt bine intemeiate (lipsa de spatiu, lipsa de timp, vecini neintelegatori etc.) dar sentimentul de frustrare si neputinta ramane acelasi.
Daca aveti posiblitatea financiara de a asigura hrana si cele necesare traiului unui animalut, dar nu aveti modalitatea de a-l lua acasa, va puteti decide pentru o ADOPTIE LA DISTANTA. Astfel, deveniti protectorul lui si contribuiti la asigurarea traiului lui de zi cu zi, pana va ajunge la casuta lui.

Cum se procedeaza?

Pasul 1: Alegeti-va un catel sau o pisicuta dintre cei pe care ii avem in grija, click pe una din imaginile de mai jos pentru a vedea poze cu fiecare dintre ei:

Alege o pisicuta Alege un catel

Pasul 2: In momentul in care v-ati ales un protejat, va rugam sa completati formularul de mai jos cu datele dvs si numele catelusului/pisicutei pe care ati ales-o. Veti fi informat imediat in ce consta nevoile acestuia de intretinere si cum puteti ajuta la imbunatatirea calitatii vietii lui. Un parinte la distanta contribuie lunar la ingrijirea protejatului sau cu o orice suma considera (costurile de intretinere al unui caine / a unei pisici incep de la 50 lei/luna, dar bineinteles ca orice alta suma este apreciata ). Cu ajutorul banutilor donati vom plati hrana lui, tratamentele curente, nisipul (in cazul pisicilor) si orice alte necestitati. In schimb, veti primi un certificat de parinte la distanta, va vom trimite periodic vesti, poze si filmulete cu el . Cand va fi adoptat definitiv, veti fi anuntat ca animalutul ales a ajuns la familia lui, iar daca doriti va veti putea alege un alt protejat.

Daca v-am facut curiosi si aveti dorinta de a deveni parinte la distanta asteptam cu nerabdare mesajele voastre.

<!-- Dragi prieteni Animal Life, Suntem siguri ca cunoasteti prea bine acel sentiment de a dori sa ajuti un animalut si de a nu avea aceasta posibilitate. Motivele sunt bine intemeiate (lipsa de spatiu, lipsa de timp, vecini neintelegatori etc.) dar sentimentul de frustrare si neputinta ramane acelasi. Daca aveti posiblitatea financiara de a asigura hrana si cele necesare traiului unui animalut, dar nu aveti modalitatea de a-l lua acasa, va puteti decide pentru o ADOPTIE LA DISTANTA. Astfel, deveniti protectorul lui si contribuiti la asigurarea traiului lui de zi cu zi, pana va ajunge la casuta lui. Prin completarea acestui formular ne anuntati de intentia ta de a deveni parinte la distanta pentru unul din animalutele aflate in grija noastra. Aici sunt animalutele care au nevoie de ajutorul tau: - Catei: www.animallife.ro/category/adopta-catei - Pisicute: www.animallife.ro/category/adopta-pisici -->

Formular pentru adoptie la distanta

Nume:
Telefon:
Email:

Orasul de domiciliu:

Adresa (optional):

Profil Facebook (optional):

Ce animalut ati dori sa adoptati la distanta?

Numele animalutului pe care dorit sa il adoptati (nu completati aceasta rubrica daca doriti sa alegem noi un animalut pentru dvs):

Care este modalitatea prin care doriti sa va trimitem informatii despre protejatul dvs:

Doriti sa vizitati animalutul dvs adoptiv?

Introduceti caracterele de mai sus in camplu de mai jos: