Cum pot fi de ajutor

cum-ma-implic

Animal Life este o asociație non-guvernamentală și non-profit. De fapt acest lucru înseamnă că ne bazăm doar pe noi și pe prietenii noștri care iubesc natura și animalele. Iată câteva moduri în care puteți intra în marea familie Animal Life și puteți să vă implicați activ în schimbarea în bine a lumii din jurul nostru:

Faceti o donatie prin Paypal sau MobilPay

1 leu, 2, 5, 10, oricât vă puteți permite, pentru că donația dumneavoastră ar fi de mare ajutor animalelor din grija noastră. Spre exemplu, cu 40 de lei se pot cumpăra 15 kilograme de hrană uscată, care vor hrăni 10 dintre cățeii noștri timp de 5 zile.

 

Faceti o donatie prin transferul bancar

Cont in LEI
Banca: RAIFFEISEN BANK ROMANIA
IBAN: RO41 RZBR 0000 0600 0780 5439
SWIFT: RZBRROBU
Beneficiar: Asociatia pentru Protectia Animalelor si a Naturii “Animal Life”
Cont in EURO
Banca: Raiffeisen Bank
IBAN: RO80 RZBR 0000 0600 1101 3497
SWIFT: RZBRROBU
Beneficiar: Asociația pentru Protecția Animalelor și a Naturii “Animal Life”

Faceti o donatie intr-una din urnele de donatii din oras

Locatiile unde puteti gasi urne pentru donatii Animal Life:

 • Cabinet veterinar Skyvet – str. Constitutiei nr. 7, Sibiu
 • Clinica veterinara Vetcon – str. Justitiei, nr. 16, Sibiu
 • Salon De infrumusetare “Julia” – Strada Stefan cel Mare, nr. 39, Sibiu
 • Einstein cafe – Piața Mică, Sibiu
 • Crama National – Piața Mică, Sibiu
 • Lili’s – Piața Mică, Nr. 30, Sibiu
 • Pet shop – Calea Dumbravii, nr. 60, Sibiu
 • Supporter Sports Pub&Grill – B-dul Victoriei, Nr. 26, Sibiu
 • Cabinet Veterinar Fia Vet – Str. Fragilor, nr. 1, Sibiu
 • Baza Sportiva Pamira – str. Calea Surii Mici, nr. 39, Sibiu
 • Magazinul Chinezesc – Strada Rahovei, nr. 45, Sibiu
 • Cariocas Cafe – str. 9 Mai, nr. 4, Sibiu
 • Magazinul Meseriasilor – str. Lunga, nr. 24, Sibiu
 • Magazinul de haine SC GENIVI SRL – str. Lunga, nr.9, Sibiu
 • Europrod (urna pt mancare) – Șoseaua Alba Iulia, nr. 54, Sibiu

Ajută la construirea adăpostului Animal Life

Fie că poți să ajuți cu bani sau materiale, fie că ești un minitehnicus priceput la construcții, ne bucurăm de ajutorul tău! Te rog intră în secțiunea despre adăpostul Animal Life și contactează-ne dacă vrei să pui umărul la ridicarea acestui centru de adopții și sterilizări.

Fiți părinți temporari

Suntem mereu în căutare de familii temporare pentru animalele noastre, atât domestice cât și sălbatice. Sunt foarte multe animale care ajung la noi după ce au fost rănite sau abandonate și care trebuie cazate în condiții potrivite, de către oameni responsabili. Mâncarea, tratamentele, sunt asigurate de Animal Life, dumneavoastră ar trebui însă să alocați animalului timpul și priceperea dumneavoastră.

Fiți părinți adoptivi pentru un cățel pe care nu îl puteți lua acasă

Sunt cazuri în care în special cățeii preluați de noi au slabe șanse de adopție și sunt nevoiți să rămână timp îndelungat în adăpost. Dumneavoatraă ne puteți ajuta să îi îngrijim donând 40 de lei pe lună pentru un protejat ales de dumneavoastra. Cei 40 de lei vor fi folositi pentru mancare, vaccinuri, tratamente (daca este necesar), paturi, jucarii, tot ce are nevoie noul dumneavoastra prieten. Dumneavoastră puteți să îl vizitați și primiți regulat informații, fotografii sau filmulețe cu preferatul dvs. Detalii aici

Donați mâncare pentru căței și pisici

Daca vă este mai la îndemână, puteți dona mâncare pentru căței sau pisici. Puteti alege tipul de mâncare pe care îl doriți și o puteți trimite sau o puteti lasa in cosul nostru de donatii din magazinul Europrod (Șoseaua Alba Iulia, no. 54, Sibiu) sau, dacă sunteți în Sibiu, o putem ridica noi de la dumneavoastră. Contactați-ne pe animallife.ro@gmail.com

Donați pături, zgărzi, lese, cuști, orice are nevoie un cățel sau o pisică

Dacă aveți ceva ce ar putea fi util cățeilor sau pisicilor noștri și ati dori să donați acest lucru, vă rugăm să ne contactați și vom ridica noi lucrurile!

Ajutati-ne ca și voluntar la organizarea și desfășurarea campaniilor de adopție, de sterilizări sau de educație organizate de Animal Life

Contactați-ne pe animallife.ro@gmail.com

Ajutati-ne sa plimbam cateii

Acest lucru, deși aparent foarte simplu, ajută foarte mult în cazul cățeilor de pe stradă care trebuie obișnuiți cu lesa. S-ar bucura tare mult de atenția dumneavoastră și de o plimbare în locuri noi.

Fiți voluntar la curățenia salonului de pisici și a adăpostului de câini

Îngrijirea animalelor are și părți mai puțin plăcute dar necesare. Cu voie bună și prieteni harnici timpul trece repede iar animalele ne vor fi recunoascătoare.

Devino voluntar sau chiar membru Animal Life

Dacă și tu crezi că o lume mai bună este ceva ce stă în puterea noastră atunci te invităm cu drag să devii voluntar Animal Life și apoi, dacă te simți acasă cu noi, membru. Detalii aici