Politica Animal Life referitoare la comunicarea virtuala dar si la interactiunea directa si activitatea curenta

Buna ziua tuturor celor care urmaresc aceasta pagina,
Am dori sa anuntam cateva schimbari in modul de operare Animal Life, indeosebi referitoare la comunicarea virtuala dar si la interactiunea directa si activitatea curenta.

Datorita numarului mare de comentarii neadecvate, limbaje vulgare sau amenintatoare si comportamente deviante ale unor persoane precum si a multor cazuri de santaje psihologice si nu numai am hotarat urmatoarele:

Animal Life isi rezerva dreptul de a bloca sau raporta anumiti utilizatori ai retelelor sociale, precum si de a sterge orice comentarii despre care considera ca impiedica buna functionare a asociatiei sau denigreaza / ataca alte persoane.

De asemenea Animal Life isi rezerva dreptul de a incheia orice convorbire sau intalnire cu persoane care nu respecta bunul simt si dovedesc lipsa de intelegere sau incapabilitatea de a folosi un limbaj civilizat.

Amenintarile, santajele, abuzurile si calomniile vor fi raportate Politiei in mod imediat prin transferarea directa a numarului cu sau fara numele persoanei in cauza. De asemenea, in functie de caz, acestea vor fi deferite direct catre avocatul colaborator sau institutiile avizate.

Va invitam sa cititi cu atentie politicile asociatiei atat referitoare la gestionarea animalelor cat si la cele de mai sus iar in cazul in care nu sunteti de acord cu ele sa va indreptati atentia catre o alta organizatie care va reflecta mai bine propriile convingeri, si sa sprijiniti respectiva organizatie.

Cine doreste sa sprijine sub orice forma Animal Life este binevenit sa o faca, cine considera ca nu ii meritam increderea este invitat politicos sa isi indrepte atentia si pasii in alta directie.

Cu stima,
Andreea Roseti
Vicepresedinte Animal Life Sibiu