5 pisici de pe camp – ADOPTATE

1 martie 2014

5 pisici de pe camp – ADOPTATE

UPDATE 01.03.2014: Odata cu venirea primaverii Safi si Mr. Whiskers au plecat spre casutele lor in Germania. Le dorim o viata lunga si fericita alaturi de noii stapani!

UPDATE 01.02.2014: Din pacate un motan si o femela nu mai sunt printre noi, aparent sunt mai in varsta decat am presupus noi. Din pacate este greu de zis ce varsta are o pisica daca nu ii stim povestea 🙁 Restul de trei pisicute primesc multivitamine pentru intarirea sistemului imunitar.

UPDATE 28.01.2014: SURPRIZE LA CONTROLUL MEDICAL La controlul medical dinaintea operatiei de sterilizare, s-a constatat ca e vorba de 3 femele si 2 motani (unul gri cu alb si unul negru complet), ca pisicile sunt mature (cca 6 ani) si ca au fost ingrijite de cineva o perioada indelungata. Numai asa se explica faptul ca motanul negru era deja castrat, iar femelele prezentau chisturi ovariene, cauzate de administrarea de anticonceptionale. Nu putem decat sa facem presupuneri: ca persoana care le-a ingrijit s-a imbolnavit sau a decedat, ori pur si simplu animalutele i-au fost furate de vreun vecin si aruncate pe camp. Acum pisicile se recupereaza dupa operatie intr-o pensiune. Costurile implicate de operatii, tratamente, cazare si hrana sunt foarte mari, de aceea revenim cu solicitarea de ajutor lansata mai jos. Daca vreti sa adoptati, sa gazduiti temporar sau sa contribuiti la acoperirea costurilor pentru aceste pisici, va rugam sa ne contactati. Tel: 0741547605

,

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.