OYSHO – Adoptat

19 ianuarie 2017

OYSHO – Adoptat

Sex: Mascul
Data nasterii: 07.12.2016
Talie: medie-mare

Hobby-uri: studiul mimicii si gesticii oamenilor, adormitul cu capul in palma persoanei care-l ingrijeste,
spionajul, povestitul


OYSHO, l-am numit pe acest micut in varsta de 5 saptamani, care ne-a surprins in trei zile prin felul lui de-a fi, cum altii rar au facut-o. OYSHO a fost gasit acoperit tot de zapada pe mijjlocul drumului la iesirea din oras.

O masina trecuse deja peste el, iar alta “l-a ratat” la mustata. In a treia masina se afla persoana care avea sa-si dea seama ca nu era un sloi de zapada cu noroi cazut de la masina si asta pentru ca … “sloiul” misca. Odata dezghetat, am descoperit ca intreagul corp ii era acoperit de cojite de la paduchi si de pamant incalcit in blanita, care acoperea doar niste oscioare fragile! Primele ore le-a petrecut dormind neintrerupt in cusca de transport, iar noi ne gandeam, ca dupa trezire si ceva hrana va deveni o jucarie vie, dar nu a fost asa. Primul sau gest a fost de-a se uita secunde intregi cu o privire care putea topi mormane de gheata, direct in ochii celei care l-a salvat! Ne-am zis “ok” si am inceput sa deschidem conserva, care ne gandeam ca va fi devastata in cateva clipe, insa nu a fost asa. OYSHO era mult mai interesat de ceea ce facea si cum facea omul din fata lui, studiind in detaliu fiecare miscare. Cand in sfarsit a inceput sa manance, ne-am dat seama ca aveam de-a face definitiv cu un ganditor, analist al mimicii si gesticii si mare orator, pentru ca atat cat a durat mancatul conservei, nu s-a oprit din “povestit”! 🙂
OYSHO adora sa fie in preajma oamenilor, ii place sa se joace si sa fie mangaiat, insa nu atat de mult, pe cat ii place sa studieze, si cumva sa inteleaga, fiecare miscare a persoanelor din jurul lui. Pentru el cautam o casuta cel putin temporara, pentru ca suntem siguri, ca oamenii potriviti unui astfel de catelus special, nu vor intarzia sa apara!

2 Comments
  1. Buna.Mai este valabil anuntul?Stau la curte ,pot oferi o viata noua unui suflet,oricare ar fi el.Multumesc!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.