Zanzi – ADOPTATA

4 mai 2014

Zanzi – ADOPTATA

24.04.2014: Zanzi a fost adoptata. Multumim Freie Tierhilfe! Mai jos puteti citi povestea ei.

Varsta: 5 luni in octombrie 2013
Sex: Feminin
Talie: medie

Din opt frati, ea este singura care a supravietuit, ceilalti disparand in mod misterios. Nascuta in curtea unor hale parasite, ea traieste tot acolo alaturi de mamica ei, Catalina (fiind la randul ei abandonata pe cand era doar un pui) si sunt hranite zilnic de doi voluntari. Ducandu-si zilele in mijlocul a nimic a fost crescuta de mama ei si invatata sa supravietuiasca ca un alt copil al strazii. Are o privire topitoare si este foarte jucausa, iubeste caldura soarelui si adora sa alerge. Toate acestea erau trasaturile ei pana ieri, 27.08.2013…. Halele parasite in care cele doua cateluse se adapostesc sunt in imediata apropiere a unui drum intens circulat, astfel inevitabilul s-a produs: Zanzi a fost calcata de o masina! I-au fost zdrobite ambele picioare de pe partea stanga si are hemoragie intraoculara. Am gasit-o zacand in soare si urland de durere. Alergarile ei jucause si privirea topitoare se transformasera in doua labute imobile si o privire greu de descris. 
A fost operata astazi si se pare ca operatia a reusit, insa doar peste cateva saptamani vom putea afla cat de bine a decurs recuperarea.
S-ar putea spune despre orice om sau animal ca la asa o varsta frageda viata iti surade, iar sperantele, visele si naivitatea sunt cele care te fac sa mergi inainte. In cazul lui Zanzi insa, viata i-a aratat deja ce inseamna sa traiesti in aceasta lume… naivitatea i-a fost probabil spulberata, dar visele ei nu. Ea spera in continuare sa gaseasca o familie iubitoare care sa-i ofere sansa sa duca o viata normala alaturi de persoane cu suflet si intelegatoare.

UPDATE ZANZI:
Zanzi isi revine!!!!…si inca foarte bine. Este un copil minune, plin de bucurie si dorinta de viata. A fost un record sa-i facem aceste poze, atat de zglobie este. Peste o saptamana ii vor fi inlaturati fixatorii externi. GO ZANZI!!!! Multumim https://www.facebook.com/ClinicaVeterinaraVetcon?fref=ts

, , ,

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.