Rex sau Aski – ADOPTAT

3 aprilie 2014

Rex sau Aski – ADOPTAT

Eu sunt Rex sau Aski, cum m au numit copii din zona. Am aparut acum cateva saptamani si m am imprietenit cu toti copiii. O fata de treaba imi aducea zilnic papa si ne plimbam impeuna cu catelusa ei. Eram atat de fericit, simteam ca am un stapan adevarat, ca sunt iubit si apartin cuiva. Din pacate fata nu ma putea tine si pe mine, insa mi a gasit un camin temporar la o alta fata de treaba. Pe strada era foarte periculos sa raman si nu se stie cand ma puteau prinde hingherii.

Momentan stau intr o curte cu alti 2 catei, insa mi as dori foarte mult sa am casuta si stapanul meu pe care sa I pazesc si iubesc. Stiu ca nu mai sunt un pui dragalas, nu sunt nici de rasa, sunt doar un catel adult, care a trecut prin multe la viata lui si as vrea sa traiesc in liniste si inconjurat de iubire. Daca vrei sa mi oferi acest lucru sa sti ca vei primi in schimb multa dragoste, pupici si un catel foarte fidel si ascultator, modest,jucaus si foarte cuminte.

Momentan am inceput procesul de deparazitare interna/externa, sterilizare, vaccinare si voi primi chiar si microcip ca sa fiu cu acte in regula. Asa ca mai ramane sa mi gasesc stapanul meu de vis care ma va accepta asa cum sunt pentru totdeauna. Te rog da mi o sansa!  Daca nu ma poti adopta da share povestii mele ca sa ma gaseasca mai usor viitorul meu stapan. Eu voi astepta cuminte si plin de speranta. Iti multumesc.

, , ,

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.