PANDA – ADOPTAT

9 mai 2014

PANDA – ADOPTAT

07.05.2014: Panda a fost adoptat. Mulțumim Vilshofener Hunderettung!

Mai jos puteți citi povestea lui.

Vă mai aduceţi aminte de ei? Ei bine, toţi şi-au găsit un cămin minunat, în afară de PANDA. Băieţelul nostru are acum în jur de 7 luni şi este o minunăţie de căţel! Este foarte jucăuş, plin de voie bună, iubeşte copiii şi se înţelege bine cu alţi căţei! Panda este cuminte, deloc invaziv, iar la maturitate va fi de talie medie. Până atunci, aşteaptă cu nerăbdare să ajungă la casuţa lui!

DATA NASTERII: 5.09.2013

BLANĂ: scurtă-medie, dreaptă

CULOARE: alb cu două pete negre pe ochi şi urechi

MĂRIME: mediu

Inainte sa fim luati de langa ea, mama noastra ne-a spus ca pentru fiecare dintre noi exista un ingeras. In timpul noptii am fost bagati intr-o masina si am fost parasiti la marginea unui drum in spatele unor tufe. Toata noaptea am privit spre cer si ne intrebam care este steaua care ne vede si care straluceste pentru noi. Inchideam ochii iar linistea si intunericul erau cele care ne inspaimantau cel mai tare si ne intrebam daca atunci cand se va lumina vom intelege care este menirea noastra la marginea acelui drum. Lumina a venit, dar odata cu ea a venit si zgomotul carutelor, al masinilor, al oamenilor, claxoane, sirene…. . Atunci cand am fost descoperiti, ne inghesuiam unul in altul pentru a ne incalzi si ne gasisem locul langa o blanita care probabil ne aducea aminte de blanita mamei noastre. Dupa ce am fost luati din ploaia care deja ne udase pana la piele, ne-am dat seama ca mama a avut dreptate: ingerasii nostri chiar exista!

Unul dintre aceşti pui este Panda.Fraţiorii lui şi-au găsit o familie între timp. Doar el şi Inna încă mai aşteaptă. Panda este un căţeluş care are nevoie de multă dragoste şi înţelegere până se adaptează. Este un căţeluş extrem de dulce, căruia îi place mult să se joace şi să fie activ. De asemenea el se înţelege bine cu alţi cîini şi în special cu copii, pe care îi iubeşte mult.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.