Spike

10 august 2013

Spike

1.09.2013: Din pacate Spike nu mai este printre noi.

„Spike e un catel cu un trecut nu prea fericit, speram ca viitorul sa-i surada! L-am gasit intr-o stare infioratoare, initial ne-am dus sa luam o catea cu pui dar vazandu-l in halul in care era, nu l-am putut lasa in urma. Statea intins pe jos, nici macar n-a avut putere sa-si ridice capul in momentul in care m-am apropiat de el. Mi s-a parut ca a ajuns la ultimele zile din viata. Initial am crezut ca este batran, ca are cataracta la un ochi si ca nu se poate misca de slab ce e si de batranete. Dar Spike este tanar, are undeva intre 3 si 4 ani. Pentru siguranta personala am decis sa-i leg botul inainte de-a il lua in brate, o actiune total inutila, asa cum s-a dovedit apoi. Spike n-a protestat, n-a spus nimic. L-am luat in brate si m-am suit in masina cu el. I-am vazut privirea si am stiut ca nu mi-ar face nimic niciodata. I-am dezlegat botul si l-am mangaiat, am vorbit cu el. Si-a pus botul pe umarul meu, parca multumindu-mi pentru vorbele calde si mangaieri, pentru ca l-am luat de acolo. Un mascul de talie medie/mare care de-abia se misca, bolnav, intr-o stare groaznica, bland si recunoscator. Asta este Spike.
Medicul veterinar care l-a vazut marti ne-a spus ca s-ar putea sa trebuiasca sa-i scoata un ochi, ca s-ar putea sa aibe o tumora si ca sutele de bube de pe corpul lui sunt o alergie puternica la ciupiturile de pureci. Asadar l-a deparazitat extern si i-a inceput tratamentul cu antibiotice. Spike a inceput sa manance din a doua zi de antibiotice si pare sa faca progrese, spre totala noastra bucurie. Sambata ii vom evalua situatia din nou. 
Daca doriti sa-l ajutati pe Spike sa isi revina, sa-i platiti o parte din tratament, daca doriti sa-i oferiti o sansa la o viata normala, puteti sa donati bani prin transfer bancar, PayPal sau sa-i lasati in urna pentru Animal Life de la cabinetul domnului doctor Cherejdi Catalin, de pe strada Constitutiei Nr. 7 (L – V: 15:00 – 19:00, Sa: 10:00 – 13:00). Va multumim pentru ajutor si promitem sa revenim cu stiri despre Spike!”

, , , , ,

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.