Sibiu – Oraselul Animalelor

20 august 2017

Sibiu – Oraselul Animalelor

IMG_8128Cineva spunea ca nu poti iubi sau proteja ceva ce nu cunosti. In acest spirit, credem cu tarie ca oamenii trebuie sa cunoasca si sa inteleaga animalele pentru a le putea iubi si respecta. Ne dorim o generatie de oameni in adevaratul sens al cuvantului, iar asta ne motiveaza in munca noastra. Oraselul nostru a gazduit pui de animale si pui de oameni laolalta iar atmostera placuta si relaxata le-a facut bine tuturor.
Revenim astazi cu cateva imagini de la Oraselul Animalelor, un proiect care a fost posibil datorita cofinantarii Primariei Sibiu prin Consiliul Local Sibiu, Agenda Comunitatii 2017. Nu doar Primariei Sibiu trebuie sa ii multumim pentru ziua frumoasa de ieri ci si multor oameni minunati: Paul Avrigean si super echipa de la Clubul Ecvestria Transilvania, Liviu si Malina Masalaru, fetelor lor si echipei de la Ferma Scoala Cornatel, Dragos Bibu de la Colt Alb, Deborah Faoro de la Faoro Dogs, lui Matli MC pentru sonorizare si muzica, voluntarilor nostri, participantilor si nu in ultimul rand animalelor pentru rabdarea si dedicatia atat de mare pentru o cauza buna.
PS 🙂 Multumim pentru cele mai bune prajituri oferite gratuit de dna Constantin tuturor participantilor, si lui Marian Biciclistul pentru cafea si freshuri cu care am supravietuit toata ziua de ieri 🙂 ) Multumim de asemenea Adrian Florita de la VIP Security pentru profesionalism si omenie, multumim Nursing Medica si Duralex Adrian Bunea, Laurentiu Indreica pentru designul super fain si materiale. Multumim Gabi Ritivoiu pentru ca ne-ai salvat ca de obicei 🙂 Multumim Adina Maria pentru demonstratiile de dresaj 🙂 Speram sa nu fi uitat pe nimeni!
Lasand la o parte tonul oficial am mai vrea sa va spunem cat de bine este sa fii inconjurat de oameni de bun simt, care pun mana unde este nevoie, care stiu sa zambeasca si sa te stranga in brate. Ne-am simtit ca in familie in Sub Arini, ca o comunitate adevarata care se ajuta si se bucura deopotriva. Multumim oameni faini!
Ati fost minunati cu totii si speram sa ne revedem in formula asta cat mai des!

#mySibiu #iubestecaunanimal #happyanimallife

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.