S-a incheiat si cea dea doua CAMPANIE DE CASTRARI GRATUITE a cainilor si pisicilor din acest an – Iulie 2018

11 iulie 2018

S-a incheiat si cea dea doua CAMPANIE DE CASTRARI GRATUITE a cainilor si pisicilor din acest an – Iulie 2018

36849839_10155597073207043_4682245686786260992_nPentru ca noi atunci cand muncim, nu facem rabat de la nimic, in schimb investim 100 % suflet si 100% energie!

319 animale, catei si pisici din toate colturile judetului, au fost castrate in a doua campanie de castrari Animal Life din anul 2018. (Catei: femele – 98, mascul 43; Pisici: femele – 142, masculi – 36)

Am avut 4 zile la dispozitie sa schimbam destinele unor animale care ar fi sfarsit tragic si a caror suferinta, de cele mai multe ori, nu poate fi pusa in cuvinte.

Am avut 4 zile in care am muncit in coltisorul nostru de pe planeta pentru a schimba lucrurile in bine si pentru a face o diferenta in ceea ce inseamna dezvoltarea unei societati sanatoase. Si nu in ultimul rand, am avut 4 zile in care ne-am invins oboseala, durerile de oase, tristetea, semnele de intrebare si am luptat asa cum am stiut mai bine pentru ei. Ei, cei care nu folosesc cuvintele, ci datul din codita si zeci de pupici pe minut pentru a multumi pentru o mangaiere, pentru ca-i iei in brate, pentru ca-I tunzi, scapandu-i astfel de o corvoada si pentru ca le dai acel sentiment de apartenenta…. Cel putin pentru cateva ore…

Am trait de toate! De la catei sau pisici aduse in saci pe bicicleta, pana la lacrimile de constientizare a unui stapan care si-a dat seama abia in urma discutiei cu noi, cat de mult isi neglijase catelusa pana atunci. De la pisici etichetate ca fiind agresive, care mai apoi se topeau in bratele voluntarilor, pana la igienizarea si dezinfectarea ranilor unora dintre stapani, care detineau niste pisici mai …. suparate 🙂

Am avut alaturi de noi oameni extraordinari! Unii pe care ii cunosteam deja si altii pe care i-am cunoscut doar acum, dar cu care am legat prietenii si pe care ii admiram din suflet, fie pentru ca s-au hotarat spontan sa ramana ca voluntari pentru a ne ajuta, fie, ca si cei doi oameni extraordinari de la Drumcat Sanctuary, au facut nenumarate drumuri venind cu masina incarcata de caini si pisici de la vecini, de la o stana de oi si din diferite curti de la zeci de kilometri distanta.

Probabil ca multumirile noastre nu vor ajunge niciodata pentru toti oamenii minunati implicati in acest proiect, carora le datoram desfasurarea fara cusur a acestui eveniment!

Dorim sa le multumim in primul rand dnei. Nancy Janes si Romania Animal Rescue, Inc Dba Animal Spay Neuter International pentru sustinerea financiara a acestei campanii, prin preluarea costurilor operatiilor efectuate, datorita carora am avut posibilitatea din nou de a lupta impotriva abandonului si a indiferentei!

Deasemenea multumim echipei de doctori si tehnicieni veterinari ai R.A.R. Romania, Roxana-Elena Stan, Miruna Berzuc, Ela, Valeria Chivu, Ruxandra Ion, Bogdana si Andreea a caror profesionalism a fost ca intotdeauna exemplar.

Multumim din nou pentru colaborarea deschisa si constanta primaria sura mica si dlui Primar Valentin Ristea, care ne-a asigurat si de aceasta data locatia de desfasurare a campaniei.

Multumim asociatiilor noastre partenere si celor care au donat prin intermediul lor, care prin sprijinul financiar, ne-au ajutat sa acoperim costurile logistice ale campaniei: asociatia Freie Tierhilfe.de, asociatia Streunerhilfe International, asociatia Vilshofener Hunderettung und Tiertafel e.V., asociatia Pfötchenhilfe mit Herz und Verstand (Alexandra Hoog), asociatia Anytime for Animals e.V., asociatia Ein Herz für Fellnasen in Not, Rainer Muranyi, dnei. Petra Opuhac.

Multumim dragilor nostri super-voluntari de pe perioada campaniei, fara de care nimic nu ar fi decurs atat de lin si necomplicat: dnei. Bogdan Adriana, Valentina Popianos, Popa Andreea, Patirea Anca-Maria, Andrei Aronescu, Elena Streit, Dumitrica Laura, Mariana Mihaltan, Ella Bernazani, Iaryna Visinescu, Miruna Bucşe, Gabi Badiu, Mihai Ioan Ardelean, Anita Elena Beloiu, Giulia Ardelean, Alina David, Silvana Lotrean si Denisa Vacarus.

Si, nu in ultimul rand, multumim colegilor nostri, care s-au ocupat de tot si orice era nevoie si care au pus pe picioare aceasta campanie: Adina Maria, Robert Klein, Ana Benedek, Alexandra Dumitru, Maria Georgiana Cermonea, Roxie Ghiura, Oana Lazar, Mara Darolti, Larisa Rosian, Maria Cismaru, Andreea Man, Stefan Ciubotaru, Cristina Geana, Alina Craciun, Iulia Porancea, Florin Ruu Ghf, Andreea Bota, Horatiu Bota, Daniel Puscas, Luci Popa, Opricean Laura, Zo Kalar, Judit Farcas-Kobori, Andreea Roseti, Pop Georgiana si Cristina Niculescu.

#RARRomania #StopAbandonului #IubesteCaUnAnimal

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.