Redirectioneaza 2% din impozitul platit pe 2016 catre Animal Life

13 februarie 2017

Redirectioneaza 2% din impozitul platit pe 2016 catre Animal Life


Dragi prieteni,
Si in acest an dorim sa va amintim ca prin simpla completare a unui formular puteti salva vieti. Este vorba despre formularul 230 prin care puteti redirectiona 2% din impozitul platit pe 2016 catre Animal Life. Astfel ne ajutati sa ne acoperim cheltuielile de zi cu zi cu sterilizari, tratamente, deparazitari, hrana si nu in ultimul rand finalizarea adapostului Animal Life (https://www.facebook.com/events/673195512772752/)
Tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul de la acest link https://animallife.ro/wp-content/uploads/2017/01/formular-230-AnimalLifeSibiu.pdf si sa ne contactati prin mesaj privat.
Voluntarii Animal Life vor colecta formularele si le vor depune la administratia fiscala. Astfel puteti sprijini activitatea asociatiei noastre fara sa va coste nimic (banii se retrag din impozitul deja platit pe 2016). Mai multe detalii puteti gasi si aici: https://animallife.ro/doneaza-2
Cu totii suntem de acord ca locul cainilor si al pisicilor nu este in strada iar cu ajutorul vostru putem face un pas in plus spre un oras mai curat si mai putina suferinta pe strazi.

Cu drag,
Echipa Animal Life

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.