Doneaza 3.5%

Dali
Dali

Donează 3.5% din impozit asociaţiei Animal Life

Asociaţia Animal Life este o asociație non-profit care nu beneficiază de finanțare din partea autorităților nici pentru activitatea curentă și nici pentru construcția adăpostului. Sursele noastre de venit provin din redirecționarea a 3.5% din impozitul pe venit al salariaților sau 20% din impozitul pe profit al firmelor, donații sau sponsorizări. Iată cum puteți ajuta și dvs animalele fără să donați de fapt din banii dvs:

După cum probabil ştiţi, fiecare persoană care figurează cu venituri înregistrate la Administraţia Financiară are posibilitatea de a redirecționa 3.5% din venitul său către o fundaţie sau un ONG. Procedura este următoarea:

  1. Procentul de 3.5% din impozitul dvs pe venit plătit deja către stat este transferat (pe baza formularului 230 completat de dvs) de către Finanțele Publice către Trezoreria orașului dvs de reședință.
  2. Apoi Trezoreria respectivă cumulează sumele tuturor celor care completează formularul 230 în favoarea noastră și virează suma totală în contul Animal Life.

Tot ce trebuie să faceți pentru a porni acest demers este să completați formularul 230 (până cel târziu la data de 25 MAI 2021).

** Trebuie completat primul punct (I.) de pe prima pagina cu datele dvs personale, iar la punctul II.2 sa bifati casuta din dreptul “Opțiune privind distribuirea sumei pentru o perioadă de 2 ani” daca doriti sa donati acest impozit pe o perioada de 2 ani. NU UITATI sa semnati formularul jos la “Semnatura contribuabil”!

Puteti printa formular 230 de aici:
Formularul 230, pentru direcţionarea a 3.5% din impozit înspre Animal Life

SAU il puteti completa online aici: https://www.redirectioneaza.ro/animallife/doilasuta sau aici https://formular230.ro/asociatia-pentru-protectia-animalelor-si-a-naturii-animal-life

SAU il puteti gasi deja imprimat intr-una din urmatoarele locatii:
Magazinul de Fapte Bune – str. Avram Iancu, nr. 12, Sibiu
Cabinet Veterinar Sky Vet – str. Constitutiei, nr. 7, Sibiu

Odata completat puteti sa: depuneti formularul la Administraţia Financiară unde sunteţi arondat, SAU sa il trimiteti prin poştă la Administraţia Financiară unde sunteţi arondat, SAU il puteti lasa intr-una din locatiile mentionate mai sus de unde il vom ridica noi, SAU ne puteti contacta, iar noi ne vom ocupa mai departe de depunerea acestuia.

Model completat al cererii 230, pentru direcţionarea a 3.5% din impozit înspre Animal Life

Imagini cu model completat al cererii 230, pentru direcţionarea a 3.5% din impozit înspre Animal Life:

form-230-MODEL

Aici puteti gasi adresele sediilor trezoreriilor pentru fiecare oras in parte: https://www.anaf.ro/anaf/internet/ANAF/asistenta_contribuabili/persoane_fizice/contacte_unitati_fiscale/adrese_trezorerii/!ut/p/a0/04_Sj9CPykssy0xPLMnMz0vMAfGjzOI9DD3MPIwsjLwsjENNDBydLfzMDd1CDE1CDfULsh0VAZQ7bsQ!/

În cazul în care în anul precedent aţi avut mai multe surse de venit, atunci trebuie să completaţi după acealași principiu Declaraţia 200:

Declaratia 200, pentru direcţionarea a 3.5% din impozit înspre Animal Life

Va multumim din suflet pentru sprijinul acordat!

Nota: pentru vizualizarea formularelor si a instructiunilor aveti nevoie de Adobe Acrobat Reader, program ce poate fi descarcat gratuit aici.

Iata doar o mica, mica parte din cazurile grave care au trecut prin grija asociatiei noastre: