Doneaza 2%

Donează 2% din impozit asociaţiei Animal Life

Asociaţia Animal Life este o asociație non-profit care nu beneficiază de finanțare din partea autorităților nici pentru activitatea curentă și nici pentru construcția adăpostului. Sursele noastre de venit provin din redirecționarea a 2% din impozitul pe venit al salariaților sau 20% din impozitul pe profit al firmelor, donații sau sponsorizări. Iată cum puteți ajuta și dvs animalele fără să donați de fapt din banii dvs:

După cum probabil ştiţi, fiecare persoană care figurează cu venituri înregistrate la Administraţia Financiară are posibilitatea de a redirecționa 2% din venitul său către o fundaţie sau un ONG. Procedura este următoarea:

  1. Procentul de 2% din impozitul dvs pe venit plătit deja către stat este transferat (pe baza formularului 230 completat de dvs) de către Finanțele Publice către Trezoreria orașului dvs de reședință.
  2. Apoi Trezoreria respectivă cumulează sumele tuturor celor care completează formularul 230 în favoarea noastră și virează suma totală în contul Animal Life.

Tot ce trebuie să faceți pentru a porni acest demers este să completați formularul 230 (până cel târziu la data de 31 Iulie 2019).

Puteti printa formular 230 de aici:
Formularul 230, pentru direcţionarea a 2% din impozit înspre Animal Life

SAU il puteti completa online aici: https://www.redirectioneaza.ro/animallife/doilasuta

SAU il puteti gasi deja imprimat intr-una din urmatoarele locatii:
Cabinet Veterinar Sky Vet – str. Constitutiei, nr. 7, Sibiu
Cabinet Veterinar Dr. Tatiana Blajan – Str. Cugir, nr. 12, Sibiu
Clinica Veterinara Exclusive Vets – Str. Argeșului, nr. 9C, Sibiu
Clinica Veterinara Vetcon – str. Semaforului, nr. 10, Sibiu
Salon Inspire Studio – str. Goraslau, nr. 1, ap. 1, Sibiu
Salon Inspire Studio – str. Pictor Nicolae Brana, nr. 44, ap. 1, Selimbar
Biteco (Spalatorie si curatatorie chimica) – Shopping City Sibiu vis-a-vis de Dechatlon
Cafeneaua Gofee – str. Mărășești, nr. 1, Sibiu

Odata completat puteti sa: depuneti formularul la Administraţia Financiară unde sunteţi arondat, SAU sa il trimiteti prin poştă la Administraţia Financiară unde sunteţi arondat, SAU il puteti lasa intr-una din locatiile mentionate mai sus de unde il vom ridica noi, SAU ne puteti contacta, iar noi ne vom ocupa mai departe de depunerea acestuia.

Model completat al cererii 230, pentru direcţionarea a 2% din impozit înspre Animal Life

Aici puteti gasi adresele sediilor trezoreriilor pentru fiecare oras in parte: https://www.anaf.ro/anaf/internet/ANAF/asistenta_contribuabili/persoane_fizice/contacte_unitati_fiscale/adrese_trezorerii/!ut/p/a0/04_Sj9CPykssy0xPLMnMz0vMAfGjzOI9DD3MPIwsjLwsjENNDBydLfzMDd1CDE1CDfULsh0VAZQ7bsQ!/

În cazul în care în anul precedent aţi avut mai multe surse de venit, atunci trebuie să completaţi după acealași principiu Declaraţia 200:

Declaratia 200, pentru direcţionarea a 2% din impozit înspre Animal Life

Instrucţiuni pentru completarea declaraţiei 200

Dacă nu ştiţi suma pe care o puteţi dona, lăsaţi rubrica necompletată şi ea va fi calculată de către reprezentanţii ANAF. Formularul trebuie trimis prin poştă sau dus personal la Administraţia Financiară unde sunteţi arondat, până cel târziu la data de 31 Iulie 2019.

Va multumim din suflet pentru sprijinul acordat!

Nota: pentru vizualizarea formularelor si a instructiunilor aveti nevoie de Adobe Acrobat Reader, program ce poate fi descarcat gratuit aici.

Model completat al cererii 230, pentru direcţionarea a 2% din impozit înspre Animal Life:
formular-230-AnimalLifeSibiu-2018-model