Pingu nu mai este intre noi

16 ianuarie 2014

Pingu nu mai este intre noi

UPDATE: 16.01.14 – Din pacate Pingu nu mai este printe noi. Sistemul imunitar scazut nu a facut fata parvovirozei. Am facut tot ce se putea dar perfuzile si tratamentul acordat nu a fost de ajuns. Mai jos puteti citi povestea lui.

06.01.14: PINGU a fost gasit exact in mijlocul strazii, de unde nu se clintea. Aceasta nu pentru ca avea o problema de deplasare, ci pentru ca probabil exact acolo a fost scos din masina si abandonat. Nu intelegea ce inseamna o masina care vine spre el, nu intelegea ce inseamna un claxon…..sau nu vroia sa inteleaga. Singurul lucru care era cert pentru el, era faptul ca NU TREBUIE SA PLECE DIN LOCUL UNDE A FOST ABANONAT! Fidelitatea lui a mers pana intr-acolo incat a fost o adevarata performanta sa-l bagam intr-o cusca de transport, pentru ca el stia ca daca va pleca din acel loc “stapanii” lui nu-l vor mai gasi.

Are in jur de 2 ani si este un metis de teckel, iar spunandu-va aceasta, credem ca nu mai este nevoie sa va explicam cat de inteligent, atent, explorator si curios este. Cand a fost gasit, i s-a depistat o iritatie pe spate (cauzata de pureci). Pentru aceasta a inceput deja tratamentul, in urma caruia problema lui se va remedia. Rana sufleteasca de a fi aruncat din masina in mijlocul strazii, nu stim cand se va vindeca, dar stim ca fara o persoana care sa-l aprecieze si sa-l iubeasca, nu are nici o sansa.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.