Mai sunt cateva zile pana la Maratonul International Sibiu

22 mai 2017

Mai sunt cateva zile pana la Maratonul International Sibiu

andreea-roseti-animal-lifeDragii nostri,
Am intrat in saptamana in care va avea loc cel mai asteptat eveniment al anului: Maratonul Internațional Sibiu 2017.
Un eveniment prin intermediul caruia s-au realizat o multime de proiecte frumoase si care mobilizeaza comunitatea sibiana nu doar la fapte bune, ci si la implicarea directa in ceea ce inseamna schimbare pozitiva in cadrul societatii.

Dupa parerea noastra, in cadrul acestui eveniment nu este vorba despre proiectul „x” vs. proiectul „z”, la fel cum nu poate fi vorba despre un proiect mai important ca celalalt; aceasta pentru ca noi consideram ca orice schimbare in bine si orice sustinere a unui lucru frumos, nu poate insemna decat o societate implicata si dedicata vietii comune! In acest sens, este vorba despre responsabilitatea noastra de a ne implica pentru a face o schimbare in bine per ansamblu in mediul in care traim.

Credem ca dorinta oricarei mame pentru copilulul ei este ca el sa traisca intr-un mediu sigur si curat si sa nu fie nevoit sa priveasca suferinta in ochi la fiecare colt de strada.
Credem ca cei care sunt impotriva violentei in familie, cu siguranta, sunt si impotriva abuzului animalelor.
Credem ca cei care doresc sa se relaxeze la o plimbare cu mocanita sau cu tramvaiul, nu si-ar dori sa vada animale infometate, bolnave sau moarte pe tot traseul plimbarii.
Credem ca cei care aleg sa mearga cu bicicleta sau sa alerge nu isi doresc sa faca acest lucru cu frica de a se intalni cu haite care isi apara teritoriul.

De asemenea, credem ca problema animalelor fara stapan – la fel ca si cea a padurilor, a sistemului de sanatate, a educatiei sau a mediului inconjurator- ne priveste mai mult sau mai putin pe toti. Fie ca sunteti un parinte grijuliu, un amator de plimbari in aer liber sau doar o persoana cu un minim de empatie,
cauza Animal Life din acest an are ca scop ceea ce ne dorim cu totii: mai putine animale pe strazi. Consideram, asadar, ca proiectul nostru din acest an, nu face altceva decat sa infrumuseteze si sa sustina dezvoltarea celorlalte proiecte prezente la Maratonul Int. de la Sibiu.
De aceea, ne-am bucura daca ati oferi un mic sprijin si proiectului Animal Life. Puteti face acest lucru foarte simplu sustinand orice alergator Animal Life la acest link:
http://maratonsibiu.ro/campanie-de-sterilizari-gratuite-caini-si-pisici-6895/
(Click pe butonul „Sustine un alergator” si completati formularul de sustinator)

Cu drag,
Echipa Animal Life

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.