Doneaza 2% pentru Animal Life

5 martie 2018

Doneaza 2% pentru Animal Life

2lasutaDe multi ani va spunem ca prin simpla completare a unui formular puteti salva vieti. Astazi va spunem ca multe vieti au fost salvate pana acum cu ajutorul celor care au inteles mesajul si au redirectionat 2% din impozitul pe venit catre noi. Fara acesti oameni cu greu ne-am fi putut desfasura activitatea iar pentru asta, in numele animalelor salvate, dorim sa le spunem „MULTUMIM!”
Ajutati-ne sa ajutam in continuare completand si in acest an formularul 230. Acesta reprezinta oocazia de a dona fara a plati vreun ban (banii provin din impozitul platit deja pe 2017)
Formularul il gasiti la acest link https://animallife.ro/wp-content/uploads/2018/01/formular-230-AnimalLifeSibiu-2017.pdf sau intr-una din urmatoarele locatii:

– Cabinet Veterinar Sky Vet – str. Constitutiei, nr. 7, Sibiu
– Cabinet Veterinar Dr. Irimie Florin – Str. Cetatii, nr. 44, Sibiu
– Clinica Veterinara Exclusive Vets – Str. Argeșului, nr. 9C, Sibiu
– Clinica Veterinara Vetcon – str. Justitiei, nr. 16, Sibiu

Odata completat puteti sa: depuneti formularul la Administraţia Financiară unde sunteţi arondat, sau sa il trimiteti prin poştă la Administraţia Financiară unde sunteţi arondat, sau il puteti lasa intr-una din locatiile mentionate mai sus de unde il vom ridica noi, sau ne puteti contacta, iar noi ne vom ocupa mai departe de depunerea acestuia.

Gasiti mai multe detalii aici: https://animallife.ro/doneaza-2

Ajutati-ne sa salvam vieti!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.