Animal Life la ICAWC 2017 (International Companion Animal Welfare Conference)

9 octombrie 2017

Animal Life la ICAWC 2017 (International Companion Animal Welfare Conference)

In viata, ai nevoie de cateva secunde de curaj. In acel moment in care ai de ales intre a fugi sau a te lupta, ai nevoie sa iti iei inima in dinti si sa te arunci in lupta.
Asta ne-a invatat o femeie remarcabila, dna Norma Torres, la conferinta ICAWC 2017 destinata animalelor de companie.
Ea a fost una dintre persoanele remarcabile chemate sa sustina prezentari: de asemenea, medici umani si veterinari, savanti, profesori, experti in comportamentul animalelor, experti in marketing, toti au incercat ca in decursul a trei zile sa ne umple creierele de informații și inimile de motivație.
De 10 ani facem tot posibilul sa mergem la fiecare editie a acestei “scoli” (ICAWC = International Companion Animal Welfare Conference): uneori am fost finantate de alte organizatii mari, alteori acesta a fost concediul nostru pentru tot anul. Am inteles ca nimic nu este mai important decat educatia, decat sa castigam cat mai mult know-how in domeniul nostru. Know how = success iar succes = vieti salvate.
Anul acesta ICAWC a fost extraordinar din mai multe puncta de vedere: am fost mai multe organizatii din Romania decat din orice alta tara! Si nu numai atat: pentru prima data ne-am promis sa ne intalnim, sa schimbam idei si sa ne unim fortele. Oameni faini de la Nuca, Transylvania Animal Care, Romania Animal Rescue, Save the Dogs, cu care abia asteptam sa ne intalnim si sa colaboram!
Am ajuns acasa cu planuri mari, cu foi intregi de notite, cu carti de vizita noi, si cu chef de munca. Am aflat inca o data cat de multi oameni buni exista, oameni care lupta zilnic pentru o lume mai buna: unii vaccineaza si castreaza mii de caini pe luna in India pentru a reduce incidenta rabiei; altii ajuta in comunitati sarace oameni si animale deopotriva, multe multe povesti de viata extraordinare.
Un lucru este sigur: pentru a face lumea mai buna trebuie sa fim noi insine mai buni.
#iubestecaunanimal #icawc2017

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.