Adapost pentru căței

4 iulie 2014

Adapost pentru căței

Dragi prieteni Animal Life,
Iata ca incet incet ne apropiem de visul nostru, acela de a avea un locsor linistit pentru cateii pe care ii avem in grija. Stim ca un adapost nu rezolva o problema atat de mare ca aceea a cateilor abandonati, dar va reprezenta cu siguranta un “orfelinat” plin de caldura pentru ei inainte de a-si gasi familia definitiva. Adapostul va dispune de cca 100 de locuri, carantina, spatii interioare si experioare pentru fiecare catel, sala de consultatii si operatii, spatii de primire si de depozitare.
Fiecare catel care va fi cazat aici va fi spalat, deparazitat, vaccinat, tratat, sterilizat si nu in ultimul rand socializat pentru a se potrivi perfect in viitorul sau camin.
Drumul pana la indeplinirea visului nostru este inca lung dar suntem hotarati sa il strabatem pana la capat.
Pentru prima data va oferim aici imagini cu viitorul nostru adapost si promitem sa va tinem la curent pe masura ce avansam, cu autorizatii, devize, sponsorizari, donatii.
Haideti alaturi de noi, puneti o caramida la viitorul adapost si veti contribui la salvarea unor suflete care altfel nu se pot ajuta singure. Pentru orice detalii si informatii nu ezitati sa ne contactati.
Cu drag,
Animal Life Sibiu
Andreea Roseti
0741 / 188 934

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.