8 martie :)

8 martie 2017

8 martie :)

8martieEste 8 martie si am avem o lista luuunga de femei deosebite carora am dori sa le multumim si sa le uram La multi ani!
In primul rand multumim membrelor si voluntarelor noastre: munca in Animal Life implica multa putere, raspundere si curaj. Fetele noastre s-au catarat in copaci, au coborat in bazine dezafectate, au curatat rani si au ingrijit animalele care treceau prin cele mai grele zile ale vietii lor. Nu este usor sa iti inghiti lacrimile si sa mergi mai departe, sa fii martorul cruzimilor si a suferintei si cu toate astea sa continui, stiind ca atat de multe animale nu pot fi salvate decat prin munca ta de fiecare zi.
Apoi multumim sustinatorilor, sponsorilor, donatorilor, adoptatorilor si parintilor temporari, femei cu suflet mare care inteleg ca Animal Life este puternica doar prin energia noastra comuna motivate de bunatate si respect pentru viata. Multumim prietenelor din alte asociatii si organizatii cu care ne-am consultat si ne-am ajutat de-a lungul atator ani!
Nicola, Marianne, Marion, Nancy, Kristen, Barbara, Jenny, Sara, Suzy, chiar daca sunteti de alta nationalitate, in Sibiu ati gasit o a doua casa, unde veti fi primite mereu cu bratele deschise. Sansa pe care le-o oferiti animalelor noastre prin strangeri de fonduri, mancare, medicamente si material, campanii de sterilizari, adoptii definitive si la distanta, face diferenta intre viata si moarte. Munca voastra este apreciata mai mult decat va puteti inchipui.
Multumim doamnelor contabile, secretare, functionare, din administratie, de la ghisee, de la farmacii, din cabinete, tuturor care ne-ati zambit si ne-ati spus ca ne admirati munca, ne-ati ajutat cand ne-am pierdut in hartii si ati fost intotdeauna amabile.
Iti multumim tie, doamna, domnisoara, mama, fiica si bunica pentru vorbele bune, pentru ca prin bunatatea ta transformi comunitatea si lumea noastra intr-una mai buna in fiecare zi.
La multi ani tuturor, sa fiti sanatoase si fericite!

Cu drag

Echipa Animal Life

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.