10 căței și un motan au pornit spre o nouă viață

23 iulie 2012

10 căței și un motan au pornit spre o nouă viață

In data de 18 iulie din Sibiu plecau la drum lung, compartimentati cu grija, 10 catei si o pisica. Este vorba despre Alma, catelusa oarba cu cei 6 pui, Foca, un catel plin de energie, contrar numelui temporar pe care-l poarta, Helmut, o minune de catel, Riri, catelusa pe care am gasit-o intr-o stare jalnica acum un an, plina de raie si complet lipsita de blana din cauza agravarii bolii, toti acesti 10 voinici impreuna cu Pepi motanelul au pornit voiosi spre Germania. Acolo ii asteptau noile lor familii, pe care din pacate la noi in tara nu si le-au putut gasi. Multumim Nicola si Marianne de la http://www.facebook.com/pages/Streunerhilfe-International-und-Nordgriechenland/158000354255011 pentru transport si pentru sprijin si tuturor celor care au donat pentru animalute hrana, medicamente, deparazitante, ne-ati fost de mare ajutor! Cateii si pisicile s-au bucurat din plin de tot ce au primit! Totodata multumim Aurelia, Cristina, Thomas pentru ajutorul pe care ni-l oferiti tot timpul in ceea ce priveste transportul si gasirea unor familii adoptive pentru animale. Nu in ultimul rand multumim, desigur, noilor stapani.
Drumul a fost o adevarata aventura, cu multe discutii, nelamuriri, nemultumiri din partea animalutelor, cu oboseala, caldura, opriri vesele si dese la cate o plimbare scurta de dezmortire si in fine, cu un oftat de usurare din partea fetelor, la destinatia finala. Acum sunt cu totii odihniti si se bucura de un camin la care probabil au visat toata viata! O sa revenim cu fotografii. Pana atunci, in numele lor, la cat mai multe povesti cu final fericit!
 

One Comment
  1. […] / Junior octombrie 14, 2012   georgiana   No comments TweetIn iulie 2012 10 căței și un motan au pornit spre o nouă viață în Germania. Printre ei a fost și Foca, un cățel găsit de noi […]

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.