Codiță – RIP :(

21 noiembrie 2011

Codiță – RIP :(

Pentru Codiță „casă” înseamnă dintotdeauna rulota pe care a împărțit-o ani de zile cu stăpâna lui și țarcul pe care îl împarte cu alți prieteni la fel de triști ca el. Când stăpâna lui a murit, cu un an în urmă, Codiță a ales să se îndepărteze de toți și de tot și să își poarte durerea în tăcere și în izolare. Că ne recunoaște și ne iubește îl trădează codița care i-a dat și numele, dar oricât am încercat, Codiță nu lasă pe nimeni să-i înlocuiască stăpâna alături de care și-a petrecut atâția ani, în vechea rulotă mică și întunecată.

Atletic și sănătos fizic, dar hotărât să nu se mai apropie de nimeni, Codiță va rămâne probabil în grija noastră permanentă, iar singurele lui bucurii vor fi cuvintele blânde ale voluntarilor noștri și micile delicii culinare primite cât de regulat se poate. I-am oferi și o mângâiere, dar nici măcar asta nu ne lasă. Ne doare durerea lui, așa cum probabil l-au durut și pe el anii de abandon din copilărie și apoi plecarea celei ce l-a luat alături. Cine știe, poate pentru el și asta a fost tot un abandon.

Noi încercăm zi de zi să îi arătăm că suntem acolo și că mica noastră curte îi poate fi casă permanentă. Și fiecare pas pe care îl face mai aproape de noi e o mică victorie.

Dacă doriți să îi acordați lui Codiță șansa unui nou cămin sau dacă doriți să aflați mai multe despre el sau alți căței aflați în grija noastră va rog scrieți pe adresa: animallife.sibiu@yahoo.com sau sunați la: 0741 / 188 934.

BANK: RAIFFEISEN BANK ROMANIA

IBAN: RO41RZBR0000060007805439

SWIFT : RZBRROBU

BENEFICIAR: Asociatia pentru Protectia Animalelor si a Naturii “Animal Life”

Str. Semaforului 11/13

550309 Sibiu, Romania

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

  • 3 × three =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.