2 mai 2017

AMELY

Data nasterii: 09.12.2016
Sex: Feminin
Talie: medie – mare

Amely este o altă catelușă care din nefericire nu are încă un stăpân, cu toate ca posedă toate calitațile unui companion ideal: este ascultătoare și o mare iubăreață, știe să meargă frumos în lesă și se înțelege de minune cu alți câini.

Deschizând ochișorii într-o lume nouă nu a fost cel mai fericit moment pentru ea, așa cum ar fi trebuit să fie. La câteva zile de viață, a fost aruncată cu nepăsare, alături de frățiorii și mămica ei, în vrăjmașul viscol de ianuarie.
În sperața că destinul îi va surâde în curând și ei, te invităm să o cunoști și să o iei în considerare pentru o eventuală adopție. Trebuie să știi ca la început poate părea puțin timidă, dar după ce îi vei câștiga încrederea – ceea ce nu durează deloc mult- vei cunoaște o adevărată lipicioasă și pupăcioasă. Poate cea mai drăgăstoasă cățelușă din câte ai văzut!
Amely este foarte sociabilă și își dorește mult un camarad de joacă, așa ca dacă mai ai în curtea ta un alt cățel, tu ești adoptatorul pe care îl căutăm!

Daca doriti sa adoptati acesta catelusa va rugam sa ne trimiteti un mesaj privat pe pagina noastra de Contact: https://animallife.ro/contact sau pe pagina noastra de Facebook: https://www.facebook.com/AnimalLifeSibiu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.