Sunna – ADOPTATĂ

25 iunie 2012

Sunna – ADOPTATĂ

Sunna  a fost unul dintre acei căței a carei poveste a șocat pe toată lumea. Veterinarul a descoperit-o în adăpostul public. Inițial a fost surprins de starea piciorului din spate. Acesta se ținea doar în două bucăți de carne. Apoi i-a observat forma ciudată a capului, era evident că a fost lovită cu un obiect tare în cap încât craniul i s-a deformat. El ne-a contactat și ne-a rugat să găsim un loc pentru ea. Vroia să o opereze și a o returna în teritoriu nu mai era o opțiune. Strada ar fi fost un loc periculos pentu un câine speriat și în trei picioare. Cu greu am găsit un loc liber într-o curte. Operația a decurs bine, Sunna a fost adusă la noi când încă era sub efectul anesteziei.  În momentul în care s-a trezit era așa de speriată de noi, de câini, de fiecare sunet pe care îl auzea, încât am fost toți impresionați profund de condiția ei și de felul în care se purta. Suntem convinși că nu vrem să aflăm vreodată prin ce a trecut această cățelușă de talie medie și de aprox. un an jumătate.

Din nefericire piciorul nu s-a vindecat și după o săptămâne veterinarul a fost nevoit să îi amputeze piciorul.

După amputare comportamentul Sunnei a început să se schimbe pas cu pas. A ieșit din cușca ei, s-a alăturat celor 5 căței, a învățat că acolo trăiesc 4 oameni care nu sunt o amenințate pentru ea.

Are  o teamă mare de oameni, nu stă la mângâiat. Dar își dorește foarte tare să facă asta! Ne urmărește prin toată curtea, ne linge pe picioare și în următoarea secundă se distanțează. A mâncat doar de două ori din mână dar asta poate fi și din cauză că ceilalți căței au reușit întodeauna să ajungă primii la noi. Se arată supusă față de ceilalți căței, se uită la pisică neînțelegând ce este, e obișnuită cu adoleșcenți și iubește mâncarea mai presus de orice.

Povestea lui Sunna are un final fericit. Cineva i-a citit povestea și dorește să îi arate că oamenii nu sunt monștri, că poate să aibe încredere în noi și care vrea să îi dăruiască iubire. Noi suntem convinși că îsi va reveni și că va deveni cel mai perfect câine.

Sunna va pleca săptămâna asta spre Germania. Mulțumim celor care s-au implicat și care ne-au ajutat ca Sunna să ajungă la noua ei familie.

, , ,

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.