Nugget – Happy End

3 mai 2014

Nugget – Happy End

Andi, pe care acum îl cheamă Nugget, a plecat în vara lui 2013 în Germania la noua lui familie. Ei nu ne-au uitat, pe noi, cei care l-am găsit în tomberon și l-au îngrijit aproape un an. Ne trimite poze și vești.

„Vom fi mereu recunoscători pentru că l-am găsit pe Nugget! La început a fost puțin speriat și retrans, însă între timp a prins curaj. Nugget este un băiat plin de viață și deschis, care se bucură ori de câte ori are ocazia de a se juca cu alți patrupezi. Din ianuarie merge în mod regulat și la școala de dresaj. Avem o dresoare foarte bună și răbdătoare care mă ajută mult să îl înțeleg.

Toți oamenii care l-au cunoscut pe Nugget, s-au îndrăgostit de el.

Într-una din poze îl puteți vedea pe Nugget la prima lui plimbare fără lesă. A fost minunat să vedem cât de bine s-a simțit. Și acum avem grijă să poată alerga în voie, deoarece are atât de multă energie care trebuie consumată. În altă poză este surprins Nugget pe canapeaua mea…sau mai bine spus a lui. În poze puteți să îl vedeți și pe Nugget cu cea mai bună prietenă a lui, Lenny. Cei doi s-au cunoscut la școala de dresaj și a fost dragoste la prima vedere. „

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.