YOSHI – RIP :(

19 ianuarie 2017

YOSHI – RIP :(

UPDATE: Micutul nostru Yoshi a murit ieri pe neasteptate.In ciuda eforturilor depuse de colegele care il aveau in grija si de medicul veterinar, inimioara lui a cedat 😞 Nu a suferit in ultimele lui zile de viata, a fost iubit si ingrijit. Le multumim Adrianei si Cristinei care i-au oferit sansa sa isi petreaca ultimele luni la caldura, inconjurat de prieteni.

Data nasterii: 2006.01.01

Sex: Mascul

Talie: mica

Yoshi, un bătrânel simpatic nu are nevoie de nimic altceva decât de speranța reîntoarcerii în sânul unei familii. Ce îți mai poți dori la o vârstă înaintată altceva decât să fii înconjurat de dragoste și atenție și să ai siguranța că aparții cuiva?

Bătrânelul nostru deja a pierdut toate astea în momentul în care a fost găsit rătăcind prin parc în plină iarnă, tremurând de frig și frică, cu răni la piciorușe. A primit tratament pentru răceală și artroză și a acceptat imediat și cu recunoștință colțișorul călduros care i s-a oferit temporar.
Yoshi este acum pregătit să fie plasat într-o familie, o familie responsabilă așa cum merită el, pentru că este un cățel docil, cuminte și recunoscător. Este sociabil atât cu alți căței cât și cu pisici. Iar în privința oamenilor, nu putem spune decât că latră de bucurie când ajungi acasă, iar manifestările lui de iubire nu pot decât să-ți facă ziua mai frumoasă.
Dacă ai posibilitatea să îi oferi un adăpost, te așteptăm cu drag să ne contactezi printr-un mesaj privat.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.