Oreo – RIP :(

16 mai 2016

Oreo – RIP :(

OREO, BATRANELUL NOSTRU SIMPATIC ARE NEVOIE DE O FAMILIE ADOPTIVA
Oreo este un motan trecut de prima tinerete, un motan al strazii care a fost gasit de una dintre voluntarele noastre calcat de masina si intr-o stare foarte proasta. Dupa ce si-a revenit si am putut sa incepem cu investigatii amanuntite, am aflat ca Oreo are diabet. Glicemia lui depasea capacitatea aparatului de masura, deci Oreo se simtea foarte rau. Am inceput tratamentul injectabil cu insulina si mancare speciala, ambele primite la ore fixe. Nu aveam prea mari sperante, data fiind varsta lui (aproximativ 10 ani). Acest blanos ne-a facut insa o surpriza foarte placuta. A reactionat atat de bine la tratament incat acum avem sperante ca in timp va putea ajunge sub pragul la care sa mai aiba nevoie de tratament.
Trebuie sa va spunem despre Oreo ca este un motan absolut incantator. Iubitor, cuminte si comic, un simpatic de-a dreptul. Acum se afla in grija uneia dintre voluntare, insa ea va pleca la inceputul verii din tara pentru o perioada mai lunga. Aici intervine punctul in care va cerem voua ajutorul. Oreo are nevoie de tratament la ore fixe, o data pe zi dimineata, intre 9:00 si 9:30. Tratamentul se face foarte usor, iar el este foarte cuminte, practic sta nemiscat si “face tot ce-i zici”. Chiar daca e batranel si nu mai are forma unui pisoi in floarea varstei, are si el sansa lui si merita sa aiba o viata linistita si fericita in anii care vor urma. Numai el stie prin cate a trecut in tot timpul acesta, pe strada. Oreo va va oferi in schimb multa multa recunostinta si afectiune.
Haideti sa-l ajutam impreuna!
Cei care sunt interesati de adoptia lui sau pot ajuta chiar si cu foster pana vom reusi sa-i gasim ceva permanent sunt rugati sa ne sunati la 0741.160.821. Va multumim!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.