GHITA – ADOPTAT

24 iunie 2015

GHITA – ADOPTAT

20.01.2015: GHITA multumeste tuturor celor care au crezut in dorinta lui de viata, ajutorul vostru a fost cel care inca ii ofera mult iubita plimbare de duminica si bucuria unei batraneti linistite! Si-a revenit foarte bine in urma tratamentului importiva Sarcom Sticker si este la fel de vioi, ca un puiut care abia acum descopera lumea .
Pentru cei care nu stiu, GHITA are propria pagina de facebook unde puteti sa-I urmariti in diferite ipostaze, care mai de care mai imbucuratoare!

30.11.14: GHITA – atunci cand viata nu e corecta…. deloc
Dupa toate cele indurate de catre veteranul asociatiei noastre, se pare ca viata s-a hotarat sa fie si mai dura cu dragul nostru GHITA! Ieri s-a descoperit ca prezinta o tumora la nivel genital, iar diagnosticul de SARCOM STICKER, ne-a adus tuturor lacrimi in ochi. GHITA are nevoie de 6 sedinte cu citostatice Vincristin, multa putere si dorinta de viata, iar de ultima parte stim sigur, ca nu duce lipsa.
Costul celor 6 sedinte este de 120 Euro. Va rugam pe toti cei care aveti posibilitatea, sa ne ajutati la acoperirea costurilor tratamentului!
Donatiile se pot face in cele doua conturi de LEI si EURO, va rugam cu mentiunea “PENTRU GHITA”.
Cont LEI RO41RZBR0000060007805439
Cont EURO RO80RZBR0000060011013497
Va vom tine la curent atat in legatura cu strangerea sumei de 120 €, cat cu evolutia starii de sanatate! Va multumim, Echipa Animal Life

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

  • seven + thirteen =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.