Scarlett

20 februarie 2018

Scarlett

Cu Scarlett e usor sa crezi ca nu ai un animalut prin casa: niciodata nu miauna, rar o vezi misunand prin casa, uneori trece ziua fara sa o vezi…daca nu o cauti. O gasesti la geam, sta si observa pasarile afara, sau ascunsa prin vreun dulap… Ii gasesti bolul gol si urme in litiera si stii ca e bine. Are un defect de mers despre care acum stim ca nu mai poate fi reparat, nici dupa o operatie foarte dificila. Are nevoie doar de un loc linistit si de persoane care sa ii respecte dorinta de a nu se arata prea mult, dorinta de a nu fi luata in brate… Din cand in cand ii place sa fie mangaiata si atunci toarce discret.
Din cauza problemelor renale pe care le are esa trebuie sa manance doar mancare speciala (renala) si putina carnita sau conserve pe langa, dar nu peste.
Cautam pentru aceasta picuta cazare temporara sau chiar si o familie adoptiva, deci daca doresti sa o ajuti pe aceasta pisicuta asteptam mesajul tau privat pe pagina noastra de Contact: https://animallife.ro/contact sau pe pagina noastra de Facebook: https://www.facebook.com/AnimalLifeSibiu
––––––––––––––-
Data nasterii: Octombrie 2009
Sex: Femela
Foloseste litiera: DA
Prietenoasa fata de catei: NU STIM
Prietenoasa fata de alte pisici: DA
Deparazitata intern/extern: DA
Vaccinata: DA
Sterilizata: DA
––––––––––––––-

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.