4 noiembrie 2017

Pinkie

Sex: Femela
Talie: Mica

Temperament: foarte prietenoasa cu copilasii, alti caini, pisici. Mereu vesela si jucausa. Isi face nevoile afara. Foarte ascultatoare. Deloc pretentioasa la mancare. Extrem de inteligenta. Trebuie avut grija insa sa nu primeasca mult pentru ca are tendinta spre obezitate. Obisnuita in lesa. In foster dupa preluare, a avut cateva crize de epilepsie. Cu tratament cu vitamine si echilibru in familie s-a linistit si crizele mai apar ocazional o data la cateva luni. Evita conflictele. Foarte cooperanta. Cel mai vesel catel pe care l-am intalit in viata asta si probabil cel mai inteligent.
Nota: stie aport <3
Povestea ei: presupunem ca a avut stapan devreme ce a fost arsa pe nas. Este o practica des intalnita la tara unde taranii nu vaccineaza si considera ca arderea creste imunitatea. Pe corp mai are doua cicatrici care se vad doar daca e tunsa. Putem presupune ca a fost muscata sau lovita de masina. A fost preluata in luna ianuarie anul 2016 de langa un complex commercial unde primea de mancare. Era gestanta si exista posibilitatea ca nasterea sa o puna atat pe ea in pericol cat si pe puii ei. De atunci este in foster ingrijita. Fosterul se muta intr-o noua locuinta unde nu este acceptat cu animale. Suntem increzatori ca isi va gasi foarte repede stapan. Speram de asemenea sa fie adoptata cu prietena ei LIA cu care se intelege foarte bine.

Daca doriti sa adoptati acest catelus va rugam sa ne trimiteti un mesaj privat pe pagina noastra de Contact: https://animallife.ro/contact sau pe pagina noastra de Facebook: https://www.facebook.com/AnimalLifeSibiu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.