Peterle – ADOPTAT

29 septembrie 2015

Peterle – ADOPTAT

Data nasterii: 18.10.2014

Talie: medie – Mare

Sex: masculin;

Micutul Peter a fost gasit noaptea, pe marginea drumului, de prietena noastra Tina, care venea din Germania spre Sibiu cu sponsorizari pentru Animal Life. Deoarece mogaldeata era inghetata si mai mult moarta decat vie, a fost vazuta de catre un medic imediat ce a ajuns in Sibiu. 
Din punct de vedere al sanatatii, Peter a avut multe probleme: era subnutrit, plin de pureci si suferea de pneumonie, toate astea la varsta de doar 6-8 saptamani (data nasterii aprox. e 18.10.2014). 
Dupa tratamentul pentru pneumonie si-a revenit dar au inceput sa i se strambe labutele din cauza deficitului de calciu si magneziu. A trecut si peste asta cu bine, dar a facut parvoviroza, o boala foarte grava, de care nu multi catelusi pot trece. Peter este un luptator si ne-a aratat ca vrea sa traiasca, a trecut cu bine peste toate perfuziile si tot tratamentul. Acum e un baietel mare si vioi. Din cauza problemelor de sanatate pe care le-a avut, nu a putut fi scos la plimbare, asadar nu stie sa mearga in lesa. Cand vin catei noi in vizita, este un pic retinut la inceput, pentru ca dupa o jumatate de ora sa alerge fericit cu toti cateii prin casa. Pisica este o aratare ciudata la care trebuie latrat neaparat pana dispare din campul vizual. In schimb copiii sunt minunati, sunt partenerii de joaca cei mai buni din lume! Momentam Peter incearca sa invete sa-si faca nevoile afara, in curte, dar deoarece „oamenii lui” lucreaza pana tarziu, face pe pampers, si reuseste APROAPE de fiecare data sa-l nimereasca.
 Tel: 0040.721.157.104

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.