Pakita si Pablo – ADOPTATI

21 aprilie 2016

Pakita si Pablo – ADOPTATI

Astazi va prezentam doua raritati. Una, in sens de apropiere si alta, in sensul de exceptie. Pablo si Pakita sunt doua pisici minunate. Asa au fost de cand au ajuns in grija noastra. Cu toate ca au trait intr-o colonie de pisici, ei in mod special au fost de nedezlipit unul de celalalt. Sunt foarte afectuosi reciproc, se spala, se joaca, se cuibaresc unul langa celalalt, pur si simplu se iubesc.
Cealalta raritate, si mai deosebita, este aceea ca Pakita este femela. Suntem mandri ca in grija noastra a ajuns o pisica portocalie femela. Acest lucru este foarte rar intalnit la pisici, culoarea portocalie fiind genetic specifica motanilor. Ne sunt tare dragi asa cum ii vedem in fiecare zi, impreuna. Pentru ca au o poveste mult mai lunga decat v-am prezentat noi aici si sunt trecuti prin multe impreuna, ne dorim sa nu-i despartim. Asadar, ne-am propus ca Pablo si Pakita sa fie adoptati doar “la pachet”, ei amandoi, plus o tona de iubire pe care o vor imprastia in jurul lor. Veti intelege despre ce vorbim cand ii vedeti.

Pablo si Pakita sunt deparazitati intern/ extern si sterilizati. Sunt pisici tinere, au in jur de un an. Cei interesati de adoptia lor sunt rugati sa ne sune la: 0741.160.821
Multumim!!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.