Olli – ADOPTATA

25 aprilie 2015

Olli – ADOPTATA

26.04.2015: Sarbatorile de Paste i-au adus o familie micutei Olli. Multumim celor care au avut-o in grija temporara.

Aceasa este povestea ei: Olli este o catelusa de talie mica, are aproximativ 3 ani (ianuarie 2015). Nu stim exact care este povestea ei, stim doar ca urma a fi eutanasiata. Si-a facut veacul pe undeva prin Selimbar, pana a fost ridicata de hingherii cu care lucreaza Selimbarul (NU au legatura cu adapostul din Sibiu). Pitica este foarte prietenoasa, lipicioasa si iubareata, motiv pentru care cred ca a si fost prinsa foarte usor. In momentul in care a ajuns in grija noastra era slaba de i se puteau numara coastele si avea o hernie cat toate zilele pe burtica. Am pus-o pe picioare, s-a intremat si a invatat ca nu mai e nevoie sa manance toate prostiile, deoarece primeste mancare mai mult decat suficienta. Apoi a fost operata de hernie si acum urmeaza sa fie vazuta din nou de veterinar.
Desi a fost o catelusa de strada, Olli nu-si face nevoile in apartament decat in cazuri extreme si intotdeauna pe pampers, merge in lesa mai frumos decat un catel dresat, nu deranjeaza pe nimeni in casa si cauta doar o mangaiere, atentie. Ii place la nebunie prezenta omului, se linge pe bot de placere atunci cand e mangaiata, mai nou se joaca si cu mingea, si ca o catelusa experimentata care este, o invata si pe colega ei de apartament, patrupeda Hera, cum sta treaba cu bunele maniere. Nu-i este frica de nimic, nu fuge de barbati, nu fuge de copii, doar animalutele mai mici par a fi nascute pentru a fi vanate (dihori, pisici, etc).
Olli asteapta cuminte, in pat, sa o vada familia ei perfecta, sa sune pentru ea. Pana suna telefonul pentru ea, promite sa stea cuminte, asa cum stie ea!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.