8 martie 2019

Morle

Astazi va prezentam un motanel cu totul special. Numele lui este Morle si e la varsta adolescentei in ani pisicesti. Credem ca e special din prisma povestii pe care o are. A facut parte dintr-o familie cu multe animale, unde lucrurile au iesit de sub control, iar el si fratiorii lui nu au mai primit ingrijiri corespunzatoare. Soarta nu i-a fost darnica, s-a ales cu un virus neprietenos care se dezvolta in spatii neprielnice, insa el a fost puternic si a dobandit anticorpi impotriva virusului, asta facandu-l un pisoi cat se poate de normal.
Tot ce il deosebeste de suratele lui este faptul ca trebuie adoptat in familii fara alte pisici si pentru a fi ferit de medii aspre, il recomandam ca pisoi de apartament. In rest, trebuie sa spunem ca este un motanel model, iubitor, jucaus, usor timorat inca, dar tare afectuos si recunoscator.
Cei interesati de adoptia lui sunt rugati sa ne trimita un mesaj privat. Si Morle ar trebui, si o sa aiba, sanse egale.

Daca doriti sa adoptati aceasta pisica, va rugam sa ne trimiteti un mesaj privat pe pagina noastra de Contact: https://animallife.ro/contact sau pe pagina noastra de Facebook: https://www.facebook.com/AnimalLifeSibiu

Data nasterii: 01.02.2018
Prietenoasa fata de alte pisici: DA
Prietenoasa fata de catei: NU STIM
Deparazitata:
Sterilizata:
Foloseste litiera: DA
Pentru: DOAR interior

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.