24 martie 2017

MARCO

Data nasterii: 26.09.2016
Talie: Medie
Sex: Masculin

Vino să-l cunoști pe Marco, o enigmă adorabilă, un suflețel tânăr care a intrat în Asociația noastră, cu toate că locul lui nu este într-un adăpost pentru câini, ci în sânul unei familii.
Cu un comportamnt exemplar, e imposibil să nu îl iubești.
Echilibrul perfect între curiozitate și timiditate. Marco știe care este locul lui, dar știe și cum să câștige inima celorlalți. Este curios din cale afară pentru tot ceea ce înseamnă nou, dar este și docil și dornic să învețe tot felul de trucuri noi. Este tot timpul gata de joacă și tot timpul în așteptare: o mângăiere, o vorbă bună, tot ce îi trebuie pentru a-l face bucuros. La mâncare, tot timpul așteaptă să îi vină rândul, cu toate că este ultra-mega-nerăbdător să primească gustarea.
Este un cățel perfect pentru curte, pentru că adoră să se joace, este foarte prietenos și cu alți câini și nu întră în ceartă ci ei, ci se retrage frumos. Unde mai punem că este topit după atenția și dragostea oamenilor?!
Marco așteaptă cu nerăbdare să fie și el adoptat.

Daca doriti sa adoptati acest catel va rugam sa ne trimiteti un mesaj privat pe pagina noastra de Contact: https://animallife.ro/contact sau pe pagina noastra de Facebook: https://www.facebook.com/AnimalLifeSibiu

2 Comments
  1. buna , sunt interesat sa adopt acest caine … 😀 cat timp are ?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.