LIZUCA – ADOPTED

26 aprilie 2015

LIZUCA – ADOPTED

Am numit-o Lizuca, dupa personajul din povestirea „Dumbrava Minunata”, pentru ca a fost gasita in Sibiu, langa magazinul Dumbrava, pe 29.11.2014, noaptea. Desi viata ei nu a fost de poveste pana acum, speram ca acest capitol sa aiba un final fericit si Lizuca sa isi gaseasca o familie.
Cand a fost gasita, Lizuca incerca sa treaca strada, insa nu se mai putea tine pe picioarele din spate. A fost cel mai probabil lovita de masina. Din fericire, medicul veterinar la care a fost dusa a spus ca nu are nimic rupt, iar starea ei s-a imbunatatit semnificativ inca de a doua zi. Lizuca este astazi bine din punct de vedere al sanatatii. E foarte blanda, cuminte, prietenoasa, jucausa si mancacioasa. Sta cuminte in masina si merge in lesa.
Lizuca este un catel de talie medie (aprox. 18 kilograme), in varsta de 3 – 4 ani. In zona in care am gasit-o nu a fost recunoscuta de nimeni, astfel incat nu stim cum a fost viata ei inainte sa fie gasita, insa ne dorim foarte tare sa aiba parte de stapani care sa o indrageasca. Ea se afla acum in Sibiu, insa poate fi adusa in orice alt oras in care locuieste persoana care o doreste. 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.