8 martie 2018

Dodo

Pentru ca e adorabilă. Pentru ca e gingașă și topită după afecțiunea oferită de mâna unui om bun. Pentru ca e un mănunchi pufos de fericire. Pentru ca viața intr-un țarc nu e pentru ea. Pentru ca are potențial. Astea sunt doar câteva din numeroasele motive pentru care să o adopți pe Dodo.
Dodo e un suflețel simpatic foc, animat de curiozitate și farmec specific pisicesc. E un ghem de blana de care nu ai cum sa te plictisești. Mereu are câte o dulce și inocentă năzdrăvănie de făcut. Dar in același timp, este o pisică foarte iubitoare și dornică de a fi iubita și primită in sânul unei familii. Ochișorii ei mărturisesc asta.
Dacă îți dorești un companion ascultător, jucăuș dar și stilat, ajut-o pe Dodo sa părăsească perimetrul unui țarc. Ea merită mult mai mult.

Daca doriti sa adoptati aceasta pisicuta, va rugam sa ne trimiteti un mesaj privat pe pagina noastra de Contact: https://animallife.ro/contact sau pe pagina noastra de Facebook: https://www.facebook.com/AnimalLifeSibiu
#pentruOViataSanatoasaAdoptaUnAnimal
–––––––––
Data nasterii: Octombrie 2017
Sex: feminin
Prietenoasa fata de alte pisici: DA
Prietenoasa fata de catei: NU STIM
Deparazitata: DA
Vaccinata: DA
Castrata: NU
Foloseste litiera: DA
–––––––––

One Comment
  1. Salut ,suntem din Alba Iulia,si dorim sa venim maiine dupa 16.00 in Sibiu sa o vedem pe Dodo si eventual sa o luam cu noi acasa,unde mai avem un motanel Bobo cu care credem ca pot fi o pereche minunata.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.