Dodo

8 März 2018

Dodo

Pentru ca e adorabilă. Pentru ca e gingașă și topită după afecțiunea oferită de mâna unui om bun. Pentru ca e un mănunchi pufos de fericire. Pentru ca viața intr-un țarc nu e pentru ea. Pentru ca are potențial. Astea sunt doar câteva din numeroasele motive pentru care să o adopți pe Dodo.
Dodo e un suflețel simpatic foc, animat de curiozitate și farmec specific pisicesc. E un ghem de blana de care nu ai cum sa te plictisești. Mereu are câte o dulce și inocentă năzdrăvănie de făcut. Dar in același timp, este o pisică foarte iubitoare și dornică de a fi iubita și primită in sânul unei familii. Ochișorii ei mărturisesc asta.
Dacă îți dorești un companion ascultător, jucăuș dar și stilat, ajut-o pe Dodo sa părăsească perimetrul unui țarc. Ea merită mult mai mult.

Daca doriti sa adoptati aceasta pisicuta, va rugam sa ne trimiteti un mesaj privat pe pagina noastra de Contact: https://animallife.ro/contact sau pe pagina noastra de Facebook: https://www.facebook.com/AnimalLifeSibiu
#pentruOViataSanatoasaAdoptaUnAnimal
—————————
Data nasterii: Octombrie 2017
Sex: feminin
Prietenoasa fata de alte pisici: DA
Prietenoasa fata de catei: NU STIM
Deparazitata: DA
Vaccinata: DA
Castrata: NU
Foloseste litiera: DA
————————–

Leave a Reply

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.

  • 4 × 4 =

Diese Website verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahre mehr darüber, wie deine Kommentardaten verarbeitet werden.