BENJI – Adoptat

14 aprilie 2017

BENJI – Adoptat

Data nasterii: 14.05.2016

Sex: masculin

Talie: mare

Aceste poze prezintă o traiectorie succintă a vieții lui Benji.
În prima poză, îl puteți vedea pe micuț ieșind din șanțul în care a venit pe lume.
Următoarele două poze îl arată pe micul Benji integrând-se în familia Animal Life.

Cu vreo 30 de kg în plus și 6 luni de viață adunate, Benji trist, în așteptarea familiei lui, însă tot în grija noastră, este surprins în ultima imagine.
Însă, din acest mic album de viață, lipsește un capitol din poveste: Benji la familia lui. A fost ținut de această familie timp de 6 luni, după care a fost returnat din motive personale. Credeți că este vreun rost să mai discutăm pe marginea acestor „motive personale” care constituie motivația de temelie a tuturor retururile animalelor? Nu are sens. Însă, vă spunem un lucru: întoarcerea în adăpostul de câini după ce a stat în sânul unei familii este cruntă pentru un cățel. Așa cum noi, oamenii, cădem în despresie, așa sunt și prietenii noștri patrupezi. Și, din păcate așa este și cazul lui Benji. După o jumătate de an în care a trăit în familie, reîntors la alți oameni, alte chipuri, înconjurat de alți căței, Benji a suferit de pe urma despărțirii de cei pe care cu siguranță îi considera „ai lui”. A avut zile în care nu a mâncat și a plâns mereu.
Încet, încet, eroul poveștii de astăzi este în pragul de a depăși trauma. De aceea, venim cu un apel la dumneavoastră. Căutam pentru Benji o familie respinsabilă, care să ofere siguranța de care un animal are nevoie, o familie care să înțeleagă că un cățel nu este un obiect ușor returnabil, ci un suflet, o ființă care creează relații și suferă de pe urma unei astfel de despărțiri. Pe scurt, căutam pentru Benji, un stăpân care să îi ofere statutul pe care îl merită orice câine: acela de membru al familiei.

2 Comments
  1. doresc sa adopt acest caine dar as vrea sa stiu daca este rau latra este atent daca e bun paznic am oi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

  • nineteen + one =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.