6 noiembrie 2016

ARMY

Data nasterii: 19.05.2010
Sex: mascul
Talie: medie – mare

Nu putine sunt animalele pe care le gasim in stari deplorabile, stari care le transforma viata si ii condamna la suferinte greu de inchipuit sau care de multe ori le sunt fatale. Asa l-am gasit pe ARMY, un mascul in varsta de 6 ani.

Mancat de viu de niste pureci gigantici, cu rani pe tot corpul si cu un hematom care-i transformase infatisarea in mod definitv. Si cum oamenii sunt asa, nimeni nu s-a sinchisit sa-l ajute sa iasa din mizeria pe care o traia, ba chiar era indepartat de fiecare data cand incerca sa se apropie de singura fiinta, care-i putea stopa suferinta. Asadar, cu durerea insusita, ca pe ceva pe care era obligat sa poarte dupa el toata viata, ARMY si-a pierdut increderea in oricine si orice si s-a inchis in el. Nu se intelege cu alti caini si – probabil in urma unor interactiuni cu urmari dureroase pentru el – nu stie sa traiasca alaturi de copii. Ni se spunea initial ca nu mai este prieten nici cu oamenii maturi, insa dupa O ZI de ingrjiri, in urma operatiei pentru extirpare a hematomului, aveam sa cunoastem un alt ARMY, unul care se lipise iremediabil de colega noastra care-l ingrijeste si care invata din nou ca exista si oameni buni, care doresc sa-l ajute. ARMY este acum in recuperare atat in urma operatiei efectuate cat si pentru ranile de la pureci, care-i acopera inca tot corpul.

Daca doriti sa ajutati la acoperirea costurilor pentru tratamentele pe care le urmeaza, puteti s-o faceti prin transfer bancar in contul Animal Life: IBAN: RO41RZBR0000060007805439 sau prin PaPal: office@animallife.ro (mai multe optiuni: https://animallife.ro/donatii)
Va multumim!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.