23 noiembrie 2017

Negruța

Data nasterii: Octombrie 2015
Sex: Femela
Talie: Medie

Negruța a apărut ca o mană cerească și este în continuare o binecuvântare la casa omului. A intrat in familia Animal Life după ce și-a cautat grijulie sub un balcon adăpost pentru a-și aduce pe lume puișorii. Astăzi ne încântă cu bucuria și energia ei, ne învăluie mereu cu o stare de bine și ne asigură că avem lângă noi un suflețel cald, loial și recunoscător.
Un patruped atât de prietenos, vesel, simpatic, mereu gata să primească și cea mai mică atenție trebuie să bucure și alte familii. Suntem convinși că într-o ogradă cu oameni buni și iubitori, Negruța noastră va aduce un plus de valoare. Sărbătorile de iarnă pot fi mai încărcate de bucurie atunci când le privești prin ochii necuvântători și totuși plini de poveste ai unu suflet recunoscător și loial. Dacă sunteți interesați de adopția acestei simpatice cățelușe, vă rugăm să ne contactați prin mesaj privat.

Daca doriti sa adoptati aceasta catelusa va rugam sa ne trimiteti un mesaj privat pe pagina noastra de Contact: https://animallife.ro/contact sau pe pagina noastra de Facebook: https://www.facebook.com/AnimalLifeSibiu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.