Negruța

23 November 2017

Negruța

Data nasterii: Octombrie 2015
Sex: Femela
Talie: Medie

Negruța a apărut ca o mană cerească și este în continuare o binecuvântare la casa omului. A intrat in familia Animal Life după ce și-a cautat grijulie sub un balcon adăpost pentru a-și aduce pe lume puișorii. Astăzi ne încântă cu bucuria și energia ei, ne învăluie mereu cu o stare de bine și ne asigură că avem lângă noi un suflețel cald, loial și recunoscător.
Un patruped atât de prietenos, vesel, simpatic, mereu gata să primească și cea mai mică atenție trebuie să bucure și alte familii. Suntem convinși că într-o ogradă cu oameni buni și iubitori, Negruța noastră va aduce un plus de valoare. Sărbătorile de iarnă pot fi mai încărcate de bucurie atunci când le privești prin ochii necuvântători și totuși plini de poveste ai unu suflet recunoscător și loial. Dacă sunteți interesați de adopția acestei simpatice cățelușe, vă rugăm să ne contactați prin mesaj privat.

Daca doriti sa adoptati aceasta catelusa va rugam sa ne trimiteti un mesaj privat pe pagina noastra de Contact: https://animallife.ro/contact sau pe pagina noastra de Facebook: https://www.facebook.com/AnimalLifeSibiu

2 Comments
 1. Dear Animal Life team,
  We are happy & proude that we have decided today to give Negruta a new home in Pocking, Bavaria.
  We kindly ask for a reservation. Many thanks to “Vilshofener Hunderettung” for the friendly conversation.
  We are waiting for the further procedere.

  Kind Regards
  Irene & Josef

Leave a Reply

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind markiert *

 • 1 × eins =

Diese Website verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahre mehr darüber, wie deine Kommentardaten verarbeitet werden.