Tara – ADOPTATĂ

10 martie 2014

Tara – ADOPTATĂ

In ajun de Anul Nou, cand alti catelusi de varsta ei erau alintati si rasfatati de stapanii lor, prea ocupati in restul timpului, sau topaiau zglobii in jurul mamei, Tara, care are doar cateva luni, s-a trezit aruncata pe caldaramul rece. Acolo a inceput calvarul pentru ea. Marturii pentru chinurile indurate stau rana sangeranda de la un piciorus, latul de nylon din jurul gatului si privirea ei de animal haituit.

Cand a fost salvata de pe strada si dusa la veterinar, nu se putea tine pe picioare. Era doar un ghemotoc murdar care tremura spasmodic. Dar minuni se mai intampla. Dupa o zi intreaga de perfuzii, Tara a inceput sa-si revina. Acum se afla intr-o pensiune canina, sub supraveghere si ingrijire atenta. Suferintele ei fizice sunt pe cale sa dispara. Chiar daca mai schioapata putin, rana i s-a vindecat; noroiul inchegat din blanita a disparut odata cu prima baita din viata ei; are un culcus confortabil si vede in jur chipuri prietenoase. Ranile din suflet se vindeca insa mai greu.
Tara este pe drumul cel bun, dar are mare nevoie de un insotitor pe acest drum. Cu rabdare si iubire, suntem siguri ca tristetea din ochii ei poate deveni doar o amintire urata. 
Daca vreti sa schimbati in bine soarta acestei cateluse, sunati la 0721.157.104

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.