Luna – ADOPTATA

19 mai 2014

Luna – ADOPTATA

Dupa 3 ani in grija asociatei Animal Life, Luna a fost adoptata. Multumim noilor stapani ca i-au oferit o sansa la o viata mai buna.

Acest text l-am scris in noiembrie 2011:

Luna e una dintre acele cățelușe pentru care probabil țacul nostru va rămâne casuța permanentă fie iarna, fie vară. Când au ajuns la noi, ea și frățiorul ei de-abia puteau sta în picioare de slabi ce erau. Dar deși a învins bolile fizice și foamea, Luna nu a putut trece peste traumele și izolarea în care a deschis pentru prima dată ochii ei mari și negri. Frățiorul cu care a împărțit durerea și firimiturile de mâncare aruncate de așa-zisul stăpân a reușit să îți găsească o casă iubitoare, dar din păcate despărțirea de el a îndurerat-o și mai tare pe fetița noastră de 7 luni (în noiembrie 2011). 

În așteptarea unui miracol și a unui suflet care să o iubească așa cum e, Luna rămâne și ea în grija noastră, încă surdă și indiferentă la încercările noastre și ale „colegilor” de țarc de a o înveseli sau de a-i arăta că mâna poate și să mângâie, nu doar să lovească.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.