Snorky – ADOPTAT

5 octombrie 2013

Snorky – ADOPTAT

05.10.2013: Snorky a plecat la un viitor si o viata mai buna. Doi ani si-a asteptat potentiala familie. Speram ca o va gasi in Germania. Pe aceasta cala dorim sa multumim Nicolei si Mariannei pentru ca au facut posibil acest lucru. Aceasta a fost povestea lui:

Snorky a fost adus de un om la fel de amărât ca și el pe acea vreme la cabinetul veterinar. Era o zi geroasă de iarnă de nu-ți venea să ieși afară din casă. Snorky a ajuns la cabinet aproape mort, adică în comă, cauzată de hipotermie, cauza numeroaselor decese la câini pe timp de iarnă. El fiind puiuț, nu ar mai fi trăit fără ajutorul acelui om, la fel de neajutorat ca și el. Am decis să-l luăm pe Snorky în grija noastră și am sperat din tot sufletul că își va reveni din comă.

A stat în comă aproape trei zile după care a început să își revină, însă toată durerea nu se oprea aici. Rămăsese orb, aproape paralizat și fără nici un control al vreunui membru. Nici maxilarul nu și-l putea controla, motiv pentru care ne-a fost extrem de greu să-l hrănim, ceea ce îi înrăutățea situația și mai mult, el având nevoie de toata energia din hrană. Sufeream la gândul că trebuie eutanasiat în cele din urmă. Dar cum orice suflet nevinovat merită o a doua șansă, Snorky a început să fie tot mai bine. Îl hrăneam tot mai bine, chiar cu riscul de a fi mușcați din cauza contracțiilor maxialarului. Lucrurile au început să capete ritm iar în două săptămâni (care nu au fost usoare) Snorky a început să vadă și să se bucure și să se joace ca un pui de câine normal. Pentru noi a fost o dovadă de dorință de viață, poate mult mai puternică la acest animal extraordinar. A vrut să trăiască, a vrut să supraviețuiască pentru a afla iubirea pe care i-o poate oferi un suflet uman.

Acum Snorky este în cea mai bună formă a vieții lui și își caută un stăpân care să aprecieze puterea lui de luptă și forța cu care a înfrânt moartea. Este un cățel extraordinar de iubitor și de afectuos, jucăuș cu alți căței și cuminte. Dacă doriți să-l adoptați pe Snorky vă rugăm să ne contactați la 0721.157.104

, , ,
One Comment
  1. Doamne cat de frumos s-a facut!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.