Griuța & Mohu – ADOPATE

1 iunie 2013

Griuța & Mohu – ADOPATE

01.06.2013: Mohu si Griuta dupa mai mult de 3 ani petrecuti in grija noastra au pasit in sfarsit spre o viata mai buna. Ele au plecat in Germania pentru a fi adoptate. Multumim Nicolei, care a facut acest lucru posibil. Povestea lor o puteti citi in randurile de mai jos.

Prima lor amintire s-a format în jurul a două senzații puternice: căldura mamei și, imediat după aceea, răceala pârâului în care au fost aruncate cu brutalitate. Nu au stiut niciodată de ce, nici măcar nu stim cum să le spunem că nu li s-a întâmplat un lucru normal. Salvate de o bunicuță cu suflet mare, Griuța și Mohu au cunoscut de atunci și dragostea de care sunt capabili oamenii.

Acum au aproape 3 ani (12 iulie 2013), sunt sterilizate și vaccinate, dar își așteaptă în continuare steaua norocoasă. Campaniile de adopții au trecut una după alta, dar ochisoriii lor mari și triști nu au reușit să farmece pe nimeni. Rând pe rând, tovarășii lor de joacă au plecat spre căsuțe calde și primitoare, iar ele s-au întors în grija noastră mai triste și mai neincrezătoare în șansa lor. Mohu și Gruița nu vor doar mâncare și adăpost, lor le lipsesc oamenii, le lipsește un suflet ca al bunicuței care i-a salvat, care să le mângâie și să le spună o vorbă bună. Vizitele noastre și ale voluntarilor nu au cum să le fie suficiente. Seara, când toți plecăm acasă, ele rămân plângând la gardul țarcului și în fiecare zi ce urmează ne primesc mai reci și mai temătoare.

Sunt blânde și stim că pot fi drăgăstoase, dar izolarea și lipsa unui stăpân căruia să îi ofere totul le scad tot mai mult încrederea în oameni, stingând încet, încet speranța că într-o zi vor pleca și ele la o casă a lor.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.