Trei generații – ADOPTATA

10 august 2013

Trei generații – ADOPTATA

10.08.2013: Carmen si-a gasit o casuta a ei.

29.05.2012: Nepoțica a fost adoptată. „Fetiţa” mai este disponibilă adopției.

10.02.2012: Bunica a fost adoptată.

Vârstă:  Bunica 4 ani, Fetița 2 ani, Nepoțica 1 an

Sex: Femele

Talie: Mică

Povestea acestor trei căţeluşe a început în urmă cu trei ani. Pe atunci „Bunica”, gravidă find, s-a aciuit în apropierea unui bloc. Pentru că era slabă şi amărâtă dar foarte afectuasă, persoane cu inimă au hrănit-o şi au îngrijit-o. Acolo a adus pe lume 4 puişori dar când au început să meargă, a început şi drama lor. Trei dintre ei au fost călcaţi de maşini iar puiul care a supravieţuit a primit numele „Fetiţa”. La scurt timp „Bunica” a fost sterilizată dar „Fetiţa” era deja gravidă. Ea a născut 5 puiuţi drăgălaşi. Aceştia au dispărut, unul după celălalt rămănând doar „Nepoţica”. Când a venit iarna cele trei căţeluşe au fost duse într-o curte nelocuită iar doamnele, care le-au hrănit până în acel moment, s-au ocupat în continuare zilnic de ele. În primăvară a fost sterilizată „Nepoţica” şi la scurt timp casa cu curtea în care locuiau a fost vândută iar cele trei micuţe au ajuns din nou în apropierea blocului. Bineînţeles viaţa lor aici nu a fost deloc uşoară: Nepoţica a fost luată de către cineva şi abandonată pe un câmp. Din fericire după trei săptămâni a găsit drumul spre casă. Apoi Bunica a fost prinsă de hingieri dar doamnele care o aveau în grijă au reuşit după trei săptămâni să o ia înapoi. Asociaţia Animal Life a reuşit să le ia în grijă şi să le ofere siguranţă.

Deoarece sunt aşa micuţe şi drăgălaşe ne gândim că pot să vă ofere multă iubire şi vă vor arăta toate părţile lor bune. Bunica cântăreşte 7 kg, este o căţeluşă de 4 ani, sterilizată şi drăgălaşă care iubeşte foarte mult copii.

Fetiţa cântăreşte 6 kg, are 2 ani şi este foarte timidă. Dar odată ce va avea propriul cămin promite să fie foarte foarte fericită şi plină de viaţă.

Nepoțica are un an şi este o dulceaţă!

Le căutăm un cămin. Cei interesaţi ne pot contacta la: 0744.672.613. Am dori ca după aşa un trecut trist să le oferim un viitor luminos.

, , ,
2 Comments
  1. […] Nepoțica – ADOPTATĂ iunie 13, 2012   georgiana   No comments TweetNepoțica și-a găsit în Germania familia mult visată. Mulțumim Aureliei pentru acest lucru. Dacă doriți să citiți povestea ei, dați clic aici. […]

  2. Nepotica a ajuns la noi si intr-adevăr e foarte scumpă. Şi curajoasă! Azi a lătrat-o pe Camilla care a vrut să-i fure mâncarea! 🙂 Camilla era să leşine de uimire! lol

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.