Aluna – ADOPTATA

5 octombrie 2013

Aluna – ADOPTATA

05/10/2013: Aluna a fost printre acei 23  norocosi care au plecat sambata, 05.10.2013 spre Germania. Ea a așteptat mult timp o familie. Sperăm că acolo isi va găsi repede pe cineva care sa ii daruiasca dragoste și afecțiune. Multumim din toata inima  Nicolei și Mariannei, care au făcut posibil acest lucru. Aceasta a fost povestea Alunei:
Aluna nu a fost de la începutul vieții ei o cățelușă norocoasă, neavând o casă și un stăpân care să aibă grijă de ea. A crescut de mică  pe străzi, alături de alți căței necăjiți ca și ea, zbătându-se zi de zi  pentru un pic de mâncare și apă, neștiind ce îi va aduce ziua de mâine.
Totul a fost nesigur și trist pentru ea mult timp, până s-a aciuiat în scara unui bloc unde, începând din acea zi, un iubitor de animale a avut mare grijă de ea.
Și așa Aluna a ajuns să fie dusă la veterinar, să fie vaccinată, deparazitată și sterilizată. Dar cel mai important pentru ea a  fost dragostea și atenția cu care a fost înconjurată. Dintr-o dată viața Alunei s-a schimbat în bine mai ales ca o familie a dorit să o adopte iar timp de un an de zile Aluna a fost cea mai fericită cățelușă.
Dar din păcate familia trebuie să renunțe la ea, din motive care nu au legătură cu Aluna, fapt pentru care vă rugăm să ne ajutați cu adopția acestei minunate cățelușe.
E tânără, are 3 ani, foarte sociabilă, jucăușă, prietenoasă cu alți căței, e mare păcat să ajungă din nou în stradă, ea e deja învățată cu curtea ei, să aibă mâncare și atenție zilnic, iar să fie returnată înapoi pe stradă ar fi ca Aluna să o ia din nou  de la început, să învețe din nou cum să supraviețuiască tratamentelor străzi.
Dacă doriți să îi oferiți un cămin, sunați la:
0740.143.969 
0760.621.424
One Comment
  1. nu va ajunge pe strazi….e la adapost sigur pana ii vom gasi o familie potrivita!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.