Riri are nevoie de ajutor – ADOPTATA

18 iulie 2012

Riri are nevoie de ajutor – ADOPTATA

18.07.12: Riri e de foarte mult timp in grija noastra. Boala ei nu s-a vindecat complet si noi am crezut ca va ramana inca mult si bine in grija noastra. Dar viata i-a suras, Riri a noasta a plecat si ea in Germania. Ii tinem pumnii si ii dorim mult noroc in continuare.

 

Am gasit-o stând nemișcată, ca un bibelou, lângă un stâlp, într-o stație de autobuz. Toți oamenii se adăposteau de ploaie sub un paravan numai ea stătea în afara lui, udă, tremurând, flămândă și totuși indiferentă la remarcile celor care o făceau ”javră”, ”corcitură urâtă” și ”potaie”… M-am aplecat la ea, i-am vorbit și a ridicat spre mine doi ochișori mari, negri și triști… era tare bolnăvioară, și am luat-o în grija noastră, dar boala ei se vindecă greu şi cu mulţi bani. I-a căzut aproape tot părul şi ne doare sufletul să o vedem întâmpinând iarna tremurând de frig şi de durere.
Riri are 3 ani, e vaccinată şi sterilizată. E greu sa îi găsim o casă înainte să o facem bine, aşa că ne concentrăm toate resursele pe însănătoşirea ei, încercând în acelaşi timp să îi oferim atenţia şi căldura de care are nevoie. Ochişorii ei negri nu mai sunt aşa de trişti şi par să mulţumească zi de zi celor care fac posibilă tratarea bolii cu care se luptă. Dar din păcate drumul până la vindecare e încă lung şi ea mai are nevoie de mult ajutor.
 

, , , , ,
One Comment
  1. Cume se simte acum? E mai bine? Aveti poze noi?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

  • twelve − 10 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.