Foxy – ADOPTATA

20 noiembrie 2012

Foxy – ADOPTATA

19. 05. 2013: Foxi a plecat spre Germaia unde se va bucura de o viata plina de rasfat.

Primul lucru pe care il remarci la Foxy sunt ochisorii, jucausi ca doua margelute. Noi am gasit-o in parc, schiopatand chinuita din cauza unei rani urate si infectate la piciorul din spate. Era evident ca suferise zile in sir, dar a raspuns urgent afectiunii noastre cu si mai multa afectiune, ca si cand demult ar fi asteptat pe cineva sa poata iubi. 

Am dus-o la veterinar, i-am tratat piciorul umflat de infectie si de pungile de puroi si, cat am putut, durerea ignorantei si a abandonului de care sufera fiecare dintre aceste chinuite animale ale strazii. Inca nu poate calca pe picior, desi rana e vindecata, deci speram sa nu fie ceva mai grav si asteptam verdictul medicului. 
Intre timp, insa, bucuroasa de grija si afectiunea cu care e inconjurata, Foxy ne-a facut dovada caracterului deosebit si ne-a convins pe toti ca nu se mai poate intoarce pe strada – inteligenta si sociabila – a mancat din prima din acelasi bol cu catelusa mea -, docila si prietenoasa – merge in lesa de parca asta ar fi facut toata viata, se apropie cu drag de oameni si de alti catei si e plina de viata si pofta de joaca. Un singur lucru o inspaimanta teribil – masinile si carosabilul, probabil agresorii responsabili de rana fizica de la picior, care a chinuit si mai mult acest animal iubitor, deja suferind crunt de lipsa afectiunii umane.

Acum, cu rana de la picior aproape vindecata, cazata temporar la o pensiune canina platita cu greu din resursele deja limitate ale asociatiei, Foxy mai cauta un suflet dornic de iubire, care sa o invete ca nu toate masinile sunt rele si nu toti oamenii sunt cruzi si indiferenti. Speram sa il gaseasca cat mai repede, fiindca a suferit destul.

,

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

  • three × five =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.